Statii de incarcare electrice in Romania

0
1502

Pentru acest an, sunt asteptate statii de incarcare electrice in Romania de putere foarte mare, 150 kw,  comparativ cu ce exista in prezent, adica 50 kw. In acelasi timp, vor aparea si primele masini electrice care se pot incarca la o putere de 150 kw. De asemenea, se preconizeaza ca in 2020 am putea vedea prima statie de 350 kw. Reteaua de putere medie, in Romania este de 22 kw, dar aceasta va fi consolidata, si la fel si cea de putere mare  de 50 kw. Insa momentan exista un deficit in acest sens.  Toate acestea vor fi posibile datorita unui grup de companii private care folosesc in principiu fonduri europene pentru crearea de astfel de statii.

Statii de incarcare electrice in Romania pentru orice nevoie

EVBox este un producator global de statii de incarcare electrice in Romania, pentru vehicule electrice si software de gestionare a incarcarii. Prima generatie de produse EVBox include:

  • Home Line pentru soferii de vehicule electrice care doresc sa isi incarce acasa masinile.
  • Business Line pentru proprietarii de afaceri care vin la birouri, comercianti cu amanuntul, domeniul ospitalier si domeniul imobiliar.
  • Public Line pentru oras si pentru orice nevoie.

Software-ul utilizat de EVBox ofera clientilor sai acces la platforma personalizata de gestionare a tarifelor BackOffice, care ajuta companiile si persoanele fizice sa urmareasca, sa gestioneze si sa factureze utilizarea statiilor de incarcare.

Masinile electrice au stil, viteza, eficienta si sunt ecologice. Cu aceste idei noi a patruns in Romania prima statie de incarcare electrica care a sustinut piata emergenta a vehiculelor electrice. Decizia de a face statii de incarcare electrice in Romania a fost o decizie corecta si inovatoare, castigand rapid popularitate si in Romania, ca si in intreaga lume.

Despre statii de incarcare electrice in Romania EVBox

Furnizorul olandez de infrastructura de incarcare EVBox si-a prezentat statia de incarcare rapida EVBox Troniq 100 cu o putere de pana la 100 kW la CES. In plus, EVBox Ultroniq (pana la 350 kW) a primit un nou design. EVBox vede necesitatea de statii de incarcare electrice in Romania, cu o putere de incarcare de 100 kW si cu o crestere a raspandirii vehiculelor electrice. Piata in crestere a masinilor electrice inseamna ca soferii sa poata sa-si incarce masinile oriunde, fie acasa, fie la serviciu, intr-un supermarket, in fata unui restaurant sau in calatorii lungi in zonele de servicii de pe autostrazi sau sosele.

 

Cu toate acestea, incarcatoarele ultra-rapide de 350 kW in unele locuri, vor fi mai rezonabile decat in ​​altele – de exemplu, in zonele de pe autostrazi, unde calatoria rapida este scopul final.  EVBox se adreseaza in prezent magazinelor cu amanuntul care doresc sa ofere clientilor lor mai mult de 50 kw. Potrivit producatorului, noua statie a fost proiectata pentru o fiabilitate ridicata si este proiectata pentru a furniza constant putere complete.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here