Vrei să-ți vinzi bijuteriile din aur? Vino în cea mai apropiată agenție TEZAUR și bucură-te de avantaje

0
1099

Valoarea aurului este indiscutabilă, indiferent de condițiile economice existente la un anumit moment. Însă, deținătorii de aur pot face într-adevăr ca acesta să conteze pentru ei alegând să îl valorifice prin vânzare.

De cele mai multe ori, oamenii decid să își vândă bunurile din aur atunci când:

  • vor să obțină o sumă de bani;
  • bijuteriile nu mai pot fi valorificate prin purtare sau dăruirea lor;
  • vor să-și cumpere alte bijuterii.

Indiferent care ar fi motivul pentru care cineva hotărăște să își vândă bijuteriile din aur, trebuie să știe că la casa de  amanet TEZAUR va obține numeroase avantaje.

Care sunt avantajele vânzării bijuteriilor din aur la agenția TEZAUR?

Cel mai important aspect al vânzării bijuteriilor din aur la amanet este acela că se pot valorifica prin vânzare orice fel de bijuterii, rupte, dezmembrate, desperecheate, deteriorate, zgâriate. Practic, se pot aduce la amanet aurul ce nu s-ar putea vinde în altă parte, la târguri sau pe platformele comerciale de anunțuri. Agenția de amanet le stabilește prețul în funcție de gramajul și puritatea aurului.

De asemenea, persoana care dorește să își vândă aurul nu trebuie să se mai preocupe cu evaluarea lor de către un expert sau un bijutier profesionist, care face acest serviciu contra cost.

La orice agenție Tezaur se realizează expertiza gratuită a bijuteriilor, stabilindu-se gramajul și puritatea. Este important de știut că, prin purtare îndelungată, unele marcaje care indică puritatea obiectelor prețioase se pot estompa. Pentru specialiștii evaluatori nu este nicio problemă, întrucât aceștia dispun de instrumentele și substanțele necesare pentru a determina puritatea aliajului de aur.

Nu în ultimul rând, agenția TEZAUR oferă o evaluarea corectă și cel mai bun preț pe gramul de aur de pe piață. Banii se obțin pe loc, fără timp de așteptare, în doar câteva minute.

La agenția TEZAUR poți alege bijuterii noi în schimbul celor vechi

O bijuterie din aur va reprezenta întotdeauna un cadou inspirat pentru o persoană iubită. Sezonul cadourilor bate la ușă, iar bugetul nu este întotdeauna pregătit pentru a-i surprinde în mod plăcut pe cei dragi. Vânzarea vechilor bijuterii din aur este o soluție simplă și la îndemână de a obține o sumă cu ajutorul căreia se poate cumpăra un cadou memorabil.

La agenția de amanet, după vânzarea rapidă a podoabelor vechi, persoana are la dispoziție două opțiuni: să plece cu banii în buzunar din agenție sau să opteze pentru o bijuterie din aur din colecția TEZAUR. Gama de produse este variată și potrivită tuturor gusturilor, fiind incluse inele, cercei, coliere, pandantive și brățări. Cu siguranță, alegerea unei bijuterii noi va face o persoana fericită, iar darul va fi apreciat și prețuit cum se cuvine.

 

Vânzarea bijuteriilor din aur la amanet reprezintă o soluție simplă și rapidă de a obține bani sau bijuterii noi din aur. La agenția TEZAUR poți să-ți valorifici bijuteriile vechi din aur, obținând foarte multe avantaje de pe urma lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here