Cum alegi motociclete electrice copii

0
1329

Vehiculele de jucarie electrificate exercita o atractie magica asupra copiilor. Copiii pot conduce prin gradina motociclete electrice copii, simtindu-se ca niste adevarati motociclisti. Producatorii echipeaza motocicletele electrice pentru copii cu o baterie reincarcabila. Acest lucru le permite copiilor sa experimenteze una pana la doua ore de distractie de condus cu vehiculul.

Majoritatea modelelor de motociclete electrice copii cu varsta cuprinsa intre 2 si 4 ani nu depasesc viteza de mers din motive de siguranta in timpul mersului. De asemenea, este important sa urmaresti standardele de manopera si siguranta ale modelelor. Mai multi producatori ofera astfel de produse pentru copii de la trei ani. Modelele electrice care merg cu o viteza mai mare sunt potrivite doar pentru copiii cu varsta peste sase ani.

Motociclete electrice copii – Caracteristici

Cand vine vorba de motociclete electrice pentru copii, cumparatorii pot alege intre modele simple si modele cu echipamente suplimentare. Acestea includ faruri, claxoane sau sirene. Rotile de antrenament ale motocicletelor electrice de jucarie sunt recomandate copiilor care au dificultati de echilibru.

In plus, furnizorii le doteaza cu o limita de viteza. Atunci cand cumperi o motocicleta electrica pentru copii, materialul si calitatea procesarii, joaca un rol important. Suprafetele netede si conexiunile cu suruburi stranse asigura durabilitate.

Durata de viata a bateriei este de aproximativ 2 ore la majoritatea motocicletelor electrice pentru copii de la 6 ani si acestea sunt baterii reincarcabile. Din motive de siguranta, motocicletele pentru copii cu motoare electrice parcurg in medie intre 2,5 km si 8 km pe ora. Putine dintre aceste jucarii accelereaza dincolo de ritmul de mers.

Efecte sonore asupra motocicletelor pentru copii

Multe modele au caracteristici extra, cum ar fi efecte sonore, astfel incat distractia de a conduce cu o motocicleta electrica pentru copii este reala. Cu o apasare a unui buton, copilul declanseaza claxonul, huruitul motorului sau o sirena.

Aceasta din urma se gaseste in principal la motocicletele de politie pentru copii. Desi elementele suplimentare ale motocicletelor pentru copii atrag atentia, motorul electric incorporat se caracterizeaza printr-un zgomot redus de functionare.

Standarde de siguranta

Unul dintre cele mai importante criterii de achizitie pentru motocicletele electrice pentru copii este limita de viteza de maximum opt pana la zece kilometri pe ora. In plus, cumparatorii acorda atentie manoperei de inalta calitate. Se caracterizeaza prin conexiuni solide intre scaun si ghidon. In plus, rotile ar trebui sa fie din plastic solid.

Anvelopele pneumatice asigura o absorbtie confortabila a socurilor in timpul conducerii. Se recomanda o greutate maxima de zece kilograme pentru ca micutii sa-si poata opera cu usurinta motocicleta si sa o impinga daca este necesar. Majoritatea modelelor de motociclete electrice copii cantaresc intre trei si sapte kilograme.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here