Vrei carti de vizita sau contracte semnate? Vino la IMM Forum 2015 si dai lovitura!

0
605

In aceeasi perioada cu Targul de Turism al Romaniei (12-14 martie 2015 ) are loc o noua editie a IMM Forum, cel mai complex eveniment B2B adresat IMM-urilor. Participa firme de consultanta, banci, institutii financiare cu produse specifice pentru IMM-uri, fonduri de garantare, institutii private cu proiecte pentru IMM-uri. Evenimentul reuneste atat oameni de afaceri cu experienta, cat si tineri antreprenori, interesati de oportunitati de networking si dezvoltare profesionala. Pentru acestia din urma, IMM Forum este o ocazie excelenta de a afla noutatile legislative in domeniu. Va prezentam cateva noutati din program:

In prima zi a forumului, in intervalul orar 11.30-13.30, dupa deschiderea oficiala se va organiza o dezbatere intre organismele guvernamentale si cele nonguvernamentale, organizata de Romexpo si partenerii sai (Ministerul Energiei, Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediul de Afaceri, Patronatul Tinerilor Intreprinzatori si Consiliul National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Romania)

In cea de-a doua zi a forumului, intre orele 10.00-14.00, Business Woman va organiza cea de-a 2 editie a Business Woman Day.

Tot pe 13 Martie, in intervalul orar 14.30-15.30, BNI Romania va organiza o sesiune de networking.

Asadar, timp de trei zile vor avea loc sesiuni intense de workshop-uri, seminarii, conferinte si dezbateri cu experti, menite sa contribuie la dezvoltarea mediului antreprenorial romanesc.

Vor participa reprezentanti de seama ai:
Ministerului Economiei
Grupului SACE (apartinand de Ministerul Economiei din Italia)
Asociatiei de Standardizare din Romania, Institutului National de Statistica
Fundatiei Post-Privatizare
Asociatiei Consultantilor in Management din Romania (AMCOR)

Acestia vor prezenta antreprenorilor prezenti surse de informatii si solutii la zi pentru problemele pe care le intampina pe parcursul derularii afacerilor proprii. Evenimentul isi propune sa sprijine mediul de afaceri din Romania si sa creeze oportunitati de intalnire intre autoritati, firme care ofera servicii pentru IMM-uri si reprezentanti ai acestora din urma.

Retrospectiva:
In cadrul evenimentului din anul 2014 au avut loc peste 35 de conferinte, dezbateri, workshop-uri interactive si sesiuni de networking, organizate cu sprijinul partenerilor strategici.

Program de vizitare:
12-13 martie (joi si vineri): intre 10.00-18.00
14 martie (sambata): intre 10.00-16.00
Locatie: Sala Titulescu
Biletul de intrare pentru adulti si studenti: 10 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here