Vouchere de 5.000 Euro reducere în AXXIS NOVA Resort & SPA pentru vizitatorii Salonului Imobiliar, 15-17 aprilie

0
1003

 

 

Primul concept integrat din Mamaia Nord, AXXIS Nova Resort&SPA, oferă vouchere de reducere în valoare de 5.000 Euro tuturor vizitatorilor târgului de real estate – Salonul Imobiliar, care se va desfășura în incinta Palatului Parlamentului între 15-17 Aprilie.

Voucherele sunt disponibile până la data de 1 iulie 2022 pentru achiziționarea unui apartament cu 2 sau 3 camere în Madrid, primul bloc cu locuințe de lux al AXXIS Nova Resort&SPA și se vor acorda în cadrul Salonului Imobiliar București.

Astfel, într-o perioadă în care inflația este în creștere, iar banii își pierd din valoare, se oferă o ocazie nemaipomenită pentru a investi la malul Mării Negre.

Randamentul investiției este de minim 7%, calculat pe o perioadă de strict 60 zile în sezonul estival. Acesta crește exponențial, mai ales datorită faptului că proiectul va fi unul deschis 12 luni din 12 și va cuprinde multiple facilități de lux care pot fi folosite indiferent de sezon.

Am început să dezvoltăm conceptul AXXIS Nova Resort&SPA pentru a face România din ce în ce mai competitivă, pentru a atrage mai mulţi investitori şi pentru a ridica ştacheta serviciilor prestate pe litoralul românesc. Este momentul oportun pentru dezvoltare! Ne adresăm tuturor românilor dornici să facă o investiţie bună, să câştige pe termen mediu şi lung în urma închirierii proprietăţilor. Statutul de proprietar AXXIS Nova vine la pachet cu foarte multe avantaje. Pe lângă randamentul investiţiei, discutăm şi de revanzarea peste ani a proprietăţilor din proiect.”, a declarat Florin Cârstocea, dezvoltatorul conceptului integrat.

Despre AXXIS Nova Resort&SPA

AXXIS Nova Resort & SPA este un proiect unic care va cuprinde un hotel de 5* și 6 blocuri cu apartamente de lux in prima linie la malul Mării Negre.

Primul bloc cu apartamente de lux: Madrid se află în construcție, cuprinde 252 unități locative: garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere. Prețurile încep de la 72.000 Euro + TVA. Suprafețele sunt cuprinse între 53 și 224 mp, iar terasele unităților locative ajung până la 106 mp.

AXXIS Nova Resort & SPA aduce un concept integrat în România, în care segmentul rezidențial se îmbină perfect cu segmentul hotelier de 5 stele și facilitățile de lux: SPA, Centru Comercial cu centre comerciale, cafenele și restaurante de lux, Casino, piscine interioare și exterioare încălzite, plajă de peste 20.000 mp, spații verzi de peste 15.000 mp, hotel de animale, locuri de joacă pentru copii interioare și exterioare, terenuri de volei, tenis și fotbal etc.

Pentru mai multe detalii despre AXXIS Nova Resort & SPA, accesați site-ul: www.AxxisNova.ro.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here