Vodafone România o numește Director al departamentului Legal and External Affairs pe Livia Dumitrescu, începând cu luna februarie

0
1349

București, 28ianuarie2019–Livia Dumitrescuse alătură echipei Vodafone România, începând cu februarie 2019, caLegal and External Affairs Directorși membru al echipei executive a Vodafone România,raportându-i lui Murielle Lorilloux,CEOal companiei.Aceasta a lucrat la Banca Transilvania (BT) unde a avut rolul deCompliance Director al Bancpost, una dintre achizițiile BT. În plus, a fost și membru non-executiv al consiliului director în cadrul Victoriabank(Republica Moldova), o altă achiziție a BT, în Republica Moldova.

Înainte de a se alătura echipei Vodafone, Livia Dumitrescua lucrat la OMV Petrom S.A. pentru mai mult de șase ani. Aici a deținut o serie de roluri importante, inclusiv Director Corporate Affairs & Compliance, Director al primului birou Ombudsman corporatedin România și Head of Reward & Respect department. Înainte de OMV Petrom S.A., a lucrat a lucrat cu trei firme de avocatură din SUA și Marea Britanie și cu trei organizații internaționale (Banca Europeană de Investiții, Banca pentru Comerț și Dezvoltare a Mării Negre și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare).

Livia Dumitrescu este cetățean român și britanic și deține o serie de calificări profesionale în drept (avocat recunoscut în Baroul din New York), conformitate (International Compliance Association Fellow) și investigarea fraudelor (Certified Fraud Examiner). De asemenea, deține titluri academice de laHarvard Law School, School of Social and Political Sciences, Hull University și de la Facultatea de Drept, Univesitatea din București. Totodată, a absolvit programe de specializare la Ashridge Business School, Columbia Law School și Asser Institute.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 25 de țări, 44 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 19 țări. La 31 decembrie 2018, Vodafone Group avea 700 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 21 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri. Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here