Vodafone România, încă o dată certificată umlaut „Best in Test” pentru cea mai bună rețea mobilă din țară

0
566

 

București, 16 aprilie 2024 – Rețeaua mobilă Vodafone România a fost certificată, pentru al treilea an consecutiv, „Best in test”, de către organizația independentă de evaluare comparativă umlaut. Vodafone România a obținut cel mai mare punctaj total, respectiv 915 puncte, ceea ce o plasează în continuare pe primul loc în topul rețelelor mobile din țară. Mai mult, compania a înregistrat cel mai mare punctaj și pentru serviciile mobile de voce și de date, precum și pentru fiabilitatea rețelei.

“În această eră a vitezei, clienții noștri au nevoie să le fim alături cu o rețea fiabilă, care să susțină acest ritm, pentru că fiecare dintre ei merită ce e mai bun. Pentru noi, rețeaua Vodafone a anului 2024 înseamnă tehnologie de ultimă oră, expertiză și eforturi constante de a fi înaintea oricăror așteptări, iar pentru clienții noștri înseamnă rețeaua pe care se pot baza pentru acces rapid la cei dragi sau încheierea cu succes a unei noi colaborări în afaceri. Această certificare de la umlaut, prin testele pe care le presupune, măsoară parametrii care să ne confirme că avem cea mai bună rețea mobilă din țară, pentru al treilea an consecutiv”, a declarat Nicolae Vîlceanu, Network Director, Vodafone România.

umlaut stabilește standardele în industrie prin măsurătorile efectuate pentru peste 200 de rețele mobile din peste 120 de țări. Din 2015, rețeaua mobilă Vodafone România a fost recunoscută pentru serviciile sale eficiente de către umlaut și i-a fost conferită, în fiecare an, recunoaștere pentru o serie de parametri.

Campania de măsurare comparativă în urma căreia rețeaua Vodafone România a fost desemnată din nou “Best in Test” s-a desfășurat în perioada 23 februarie – 23 martie 2024, iar măsurătorile realizate cu echipamente profesionale au acoperit o distanță rutieră de 8.700 km și localități care cumulează 24% din populația României. Traseul de măsurare a inclus localitățile: București, Craiova, Constanța, Galați, Focșani, Bacău, Iași, Suceava, Baia Mare, Satu Mare, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Timișoara și Arad, precum și pe drumurile rutiere de legătură.

Certificarea este disponibilă pe: www.umlaut.com/benchmarking.

 

Despre Vodafone

 

Vodafone este cea mai mare companie de telecomunicații din Europa și Africa. Furnizăm servicii mobile și fixe către peste 300 de milioane de clienți din 17 țări, colaborăm cu rețele mobile în alte 43 de țări și avem una dintre cele mai mari platforme IoT din lume. În Africa, platforma noastră fintech furnizează servicii către peste 76 de milioane de clienți din 8 țări – gestionând mai multe tranzacții decât orice alt furnizor.

Misiunea noastră este să conectăm pentru un viitor mai bun, folosind tehnologia pentru a îmbunătăți viețile, afacerile și pentru a facilita societăți digitale incluzive și sustenabile. Ne-am angajat să reducem impactul nostru asupra mediului astfel încât să atingem net zero emisii până în 2040.

Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com, urmăriți-ne pe Twitter la @VodafoneGroup sau conectați-vă cu noi pe LinkedIn la www.linkedin.com/company/vodafone.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here