Vodafone România anunță câștigătorul celui de-al doilea Audi RS5 din cadrul campaniei aniversare

0
1112

București, 14 mai 2018 – Vodafone România anunță că Ionuț Gabriel Bahnea, în vârstă de 31 de ani, din județul Giurgiu, a câștigat al doilea Audi RS5 Coupé în valoare de 129.000 de euro, în urma tragerii la sorți din 19 aprilie 2018 și a finalizării procesului de confirmare prevăzut în regulamentul campaniei „Vodafone te sărbătorește”. Acesta a intrat în tragerea la sorți cu 66 de bilete.

Vodafone România a luat decizia de a oferi un al doilea Audi RS5 Coupé, în valoare de 129.000 de euro în cadrul campaniei „Vodafone te sărbătorește”. Compania a luat această decizie după ce soluția software externă folosită pentru prima tragere la sorți a extras în mod aleator biletele și codurile de referință corespunzătoare acestora, dar, din cauza unei erori tehnice, le-a sortat în ordinea alfabetică a codurilor de referință, astfel influențând rezultatul final al extragerii. Tragerea la sorți din 19 aprilie 2018 a fost realizată utilizând www.random.org, unul dintre cele mai cunoscute servicii la nivel mondial pentru generarea de numere în mod aleator.

Campania „Vodafone te sărbătorește” continuă prin răsplătirea tuturor utilizatorilor aplicației My Vodafone – clienți persoane fizice care utilizează cartele preplătite și abonamente Vodafone, persoane juridice, precum și utilizatori ai altor rețele mobile – cu un Samsung Galaxy S9 pe zi împreună cu un abonament Super Red 30 gratuit pentru un an, precum și cu diverse alte premii zilnice. Până pe 7 iunie 2018, orice utilizator eligibil poate câștiga un premiu zilnic accesând secțiunea dedicată din aplicație și învârtind roata norocului. Pentru ca utilizatorii altor rețele mobile să poată câștiga marele premiu zilnic constând într-un Samsung Galaxy S9 împreună cu un abonament gratuit Super Red 30 pentru un an, aceștia trebuie să își porteze numărul de telefon în Supernet 4.5G. Campania este concepută pentru a sărbători în continuare alături de clienți recentele certificări obținute de Supernet 4.5G de cea mai bună rețea, din partea auditorului P3 Communications, și de cea mai rapidă rețea 4G, din partea Ookla.

Pe lângă marele premiu zilnic, campania „Vodafone te sărbătorește” oferă o gamă variată de premii, de la reduceri pentru excursii, la boxe portabile, căști, încărcătoare, brățări fitness, reduceri pentru dispozitive și accesorii disponibile în magazinul online, precum și reduceri la cărți, pachete gratuite de trafic de date, acces gratuit în aplicația de muzică Zonga. Lista completă a premiilor este disponibilă în regulamentul campaniei.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 25 de țări, 46 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 18 țări. La 31 decembrie 2017, Vodafone Group avea 529,1 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 19,3 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând India și toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri. Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here