Visezi la o vacanta la sfarsit de an? Iata ce destinatii poti alege!

0
1328

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/photo-of-a-happy-family-at-christmas-time-5859798/

Sfarsitul de an vine momente de sarbatoare si magice, dar si cu momentul unui bilant al anului care urmeaza sa se incheie. Astfel oamenii pot stabili ce obiective si-au atins, la ce mai trebuie sa lucreze anul viitor si isi stabilesc noile rezolutii pentru un nou an.

Totodata, sfarsitul de an pare sa fie si un bun moment pentru o vacanta, in care oamenii sa se odihneasca si sa se relaxeze, pentru a incepe anul nou cu forte proaspete. Alegerea destinatiei de vacanta este facuta insa in functie de preferintele fiecarui individ in parte.

Destinatii cu vreme calda, unde se poate merge iarna

Cei care nu sunt foarte incantati de frigul specific iernii aleg de obicei destinatii din zone exotice, unde vremea este calda si se pot bucura de temperaturile lor preferate. Unele dintre cele mai populare astfel de destinatii in randul romanilor sunt Egipt, Dubai sau insule exotice, precum Zanzibar, Thailanda sau Bali.

Egiptul este una dintre destinatiile de vacanta potrivite pentru orice perioada a anului, desi pe timpul verii, caldura poate fi mult prea mare. In schimb, sezonul potrivit pentru a pleca intr-o vacanta Dubai este cuprins intre octombrie sau noiembrie si aprilie sau mai. Deci finalul anului este unul dintre cele mai potrivite momente pentru a vizita acest oras cosmopolit, care uimeste la fiecare pas.

Targurile de Craciun din Europa

Persoanele care iubesc insa Craciunul si care isi doresc sa se bucure de o experienta completa legata de acesta pot alege unul dintre orasele europene in care sunt organizate unele dintre cele mai frumoase targuri de Craciun, cum ar fi Viena, Praga sau Budapesta. Aici, orice adult va simti magia sarbatorilor de iarna, fiind totodata un loc potrivit unde pot fi gasite cadouri frumoase pentru cei dragi.

Dulciurile specifice de iarna, traditionale pentru fiecare tara in parte, precum si bauturi specifice sarbatorilor de iarna, cum este vinul fiert si ciocolata calda, sunt si ele atractii de neratat dintr-un targ de Craciun, la fel cum sunt standurile cu obiecte artizanale, concertele de colinde sau atelierele pentru copii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here