ViewSonic prezintă monitoarele profesionale din seria ColorPro dedicate fotografilor profesioniști

0
1126

București, 26 mai 2020 – ViewSonic Corp., lider global pe piața soluțiilor de afișare, a prezentat monitoarele ColorPro™ în cadrul Wedding and Portrait Photographers International Trade Show (WPPI). Acestea reprezintă cele mai bune soluții pentru toate scenariile de utilizare în care acuratețea culorilor redate este esențială în procesul de creație și le garantează utilizatorilor implicați în realizarea și editarea de fotografii sau de conținut video o reproducere de calitate a imaginilor, cât mai aproape de realitate.

Monitoarele profesionale ViewSonic ColorPro  oferă imagini cu o calitate de top și o acuratețe a culorilor la cele mai înalte standarde din industrie, acoperind în proporție ridicată spectrele sRGB și Adobe RGB. Mai mult decât atât, sunt calibrate din fabrică și garantează uniformitatea culorilor pe toată suprafața ecranului. Drept rezultat, modelele ColorPro sunt soluțiile ideale pentru utilizatorii care au nevoie de precizie pentru a atinge excelența în domeniile în care activează. Disponibile în variante cu diagonale de la 24” până la 38”, acestea reproduc culorile cu o precizie de top și asigură în același timp și un nivel ridicat al detaliilor, optimizând în acest fel orice activitate care presupune prelucrarea culorilor.

Îmbinând arta și știința într-un singur produs, fiecare monitor ViewSonic ColorPro este calibrat individual din fabrică pentru a asigura o acoperire de 100% a spectrului sRGB și o valoare Delta E<2. Totodată, ele sunt proiectate astfel încât să asigure cel mai înalt nivel de performanță pe care l-ar putea pretinde profesioniștii sau utilizatorii din segmentul Prosumer.

Printre monitoarele ColorPro prezente la WPPI s-au numărat: 

ColorPRO VP2785-2K și VP2785-4K

  • 27”, panou IPS cu rezoluție nativă 2K QHD, respectiv 4K Ultra HD
  • Acoperire în proporție de 100% a spectrului de culoare* Adobe RGB și de 96% a DCI-P3
  • Certificare Fogra, care atestă că sunt potrivite pentru editarea și verificarea imaginilor înainte de a fi tipărite
  • Conectivitatea include porturi DisplayPort, HDMI și USB Tip-C cu suport pentru încărcare, cărora li se adaugă suport pentru conținut HDCP 2.2, pentru redarea securizată a conținutului 4K
  • Printre dotări se numără designul cu ramă deosebit de îngustă pe 3 laturi, ceea ce îmbunătățește experiența vizuală în configurații multi-monitor; senzorul încorporat de lumină ambientală și de depistare a prezenței pentru reducerea consumului de energie; și switch-ul KVM, ce facilitează accesul la mai multe echipamente periferice și sisteme

ColorPRO VP3881 și VP3481 

  • Ecran curbat de 38”, respectiv 34”, cu rezoluție WQHD+ nativă
  • Suport HDR-10 pentru redarea conținutului video cu un nivel cât mai ridicat de detalii
  • Aplicație software ViewSplit™ pentru personalizarea ecranului, ce le permite utilizatorilor să redea și să lucreze simultan cu mai multe aplicații pe același monitor
  • Printre dotări se numără designul cu ramă deosebit de îngustă pe 3 laturi pentru o experiență vizuală îmbunătățită, aspectul ultra-wide în format 21:9 și boxele încorporate
  • Conectivitatea include porturi DisplayPort, HDMI și USB Tip-C cu suport pentru încărcare, cărora li se adaugă suport pentru conținut HDCP 2.2, pentru redarea securizată a conținutului 4K

Toate monitoarele ColorPro suportă spectrele de culoare sRGB pentru pagini web, Adobe RGB pentru tipar, dar și Rec.709, DCI-P3, EBU, DICOM-SIM și altele. De asemenea, aceste monitoare sunt prevăzute cu opțiuni de ajustare pe înălțime, rotire, înclinare și pivot, pentru a asigura un nivel maxim de confort. Iar cu ajutorul senzorului G încorporat, orientarea monitorului (peisaj sau portret) este detectată în mod automat, ceea ce permite rotirea automată a imaginii afișate pe ecran. În acest fel, utilizatorul poate comuta rapid din mod portret în mod peisaj și invers, fără a fi nevoit să mai facă setările specifice.

“Monitoarele profesionale ViewSonic din seria ColorPro au fost dezvoltate pentru a pune inovația și tehnologia avansată în slujba fotografilor, designerilor, editorilor video și tuturor celorlalți creatori de conținut. Am proiectat modelele ColorPro astfel încât să respecte standardele înalte și acuratețea culorilor de care au nevoie profesioniștii. Ei caută o reproducere a culorilor precisă, cât mai aproape de realitate, cu un nivel ridicat de contrast și detaliu, iar monitoarele ColorPro pot oferi toate aceste lucruri”, a spus Phong Phanel, vertical marketing manager pentru display-uri profesionale de la ViewSonic.

Pentru a afla mai multe despre monitoarele ColorPro, umăriți pagina dedicată și pagina de Instagram. Pentru mai multe informații despre ViewSonic, vizitați pagina ViewSonic.com și urmăriți pe Facebook, YouTube și Twitter.

# # #

 

Despre ViewSonic

Fondată în anul 1987 în California, ViewSonic este o importantă companie producătoare de echipamente și soluții de afișare, lider în dezvoltarea de tehnologii vizuale, cu o experiență în domeniu de peste 30 ani. Mulțumită spiritului inovator și viziunii sale, ViewSonic contribuie la interconectarea mondială cu ajutorul unui portofoliu de soluții de afișare profesionale, care îmbunătățesc semnificativ modul în care utilizatorii lucrează, colaborează, comunică și se conectează. Gama de produse include monitoare LED, ecrane comerciale interactive, ecrane tactile, videoproiectoare, dispozitive client cu dimensiuni reduse și ecrane inteligente.

 

# # #

*Procentajele sunt calculate cu ajutorul specificațiilor furnizate de producătorii de panouri și au fost rotunjite ca cea mai apropiată valoarea întreagă. Valorile reale pot varia cu până la 1%, în funcție de modul de culoare folosit. Acest comunicat de presă conține afirmații despre viitor, care reflectă așteptările companiei cu privire la evenimente viitoare. În realitate, evenimentele pot suferi modificări considerabile față de estimările din acest document. Notă de subsol privind mărcile comerciale: ViewSonic și mărcile comerciale ViewSonic sunt mărci sau mărci înregistrate ale ViewSonic Corporation în Statele Unite și/sau alte țări. Toate celelalte nume de companii și mărci comerciale menționate în acest document reprezintă proprietatea companiilor respective.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here