Victorie pe teren propriu pentru Smart

0
691

CS Smart pe primul loc in clasament dupa primele doua etape jucate.

CS Smart bate tot ce prinde! Elevii lui Sorin Utica au intalnit pe teren propriu pe cei de la Progresul Focsani , echipa deloc de neglijat daca stai sa te gandesti ca anul trecut focsanenii au terminat pe locul 5 in clasament.

Deai scorul final a fost 6-1 pentru CS Smart, meciul a fost destul de strans, iar scorul ar fi putut fi si mai zdrobitor pentru Progresul daca fotbalistii lui Utica nu ar fi resimtit oboseala de la meciul de marti cu Galati.

Peste 300 de iubitori de futsal au raspuns prezent chemarii la sala scolii 20 din capitala acolo unde CS Smart a jucat impotriva celor de la Focsani. De la Smart au marcat Munteanu si Carstea in prima repriza iar in cea de-a doua s-au remarcat Tomescu,Nitulescu,Șotarca si Ungureanu. Pentru Progresul Focsani a marcat Tudor din lovitura de la 10 m.

Arbitrii galateni nu au iertat nimic au dat doua cartonase galbene pentru Ungureanu si Carstea de la Smart iar focsaneanul Asandei a vazut cartonasul rosu. Derby-ul etapei se anunta saptamana viitoare cand CS Smart intalneste in deplasare ACS Odorheiu Secuiesc, duminica de la ora 18.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here