Vicepremierul sarb i-a propus lui Boc construirea unei autostrazi intre Romania si Serbia

0
592
autostrada

autostradaVicepremierul Serbiei, Bozidar Djelic, i-a propus primului-ministru Emil Boc, in discutia avuta la Bucuresti, construirea unei autostrazi care sa faca legatura intre Romania si Serbia, fiind asigurat ca proiectul va fi analizat din punct de vedere economic.

 Propunerea a fost formulata in discutia avuta de cei doi oficiali luni, cu ocazia Summit-ului Dunarii organizat la Bucuresti.

„Vicepremierul sarb a mentionat ca tara sa este interesata in devoltarea unor proiecte in comun in domeniul turismului si al infrastructurii, context in care a propus construirea unei autostrazi care sa faca legatura intre Romania si Serbia. Primul-ministru Emil Boc a salutat aceasta propunere, afirmand ca si Romania este interesata de o conexiune rutiera moderna cu Serbia, propunerea sarba urmand a fi analizata din punct de vedere economic”, se arata intr-un comunicat transmis de Guvern, citat de MEDIAFAX.

Summit-ul Dunarii reuneste, luni, la Bucuresti, 22 de delegatii reprezentand sefi de guverne din cele 14 state din bazinul Dunarii, Comisia Europeana, reprezentanti ai celor sase landuri riverane din Germania si Austria, primaria orasului Ulm din Germania si Polonia, in calitate de observator. (Sursa: Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here