Veranda Mall găzduiește acum un oficiu al Poștei Române și un nou sediu pentru Evidența Populației Sector 2

0
2551

 

BUCUREŞTI, 9.03.2020 – Planul de extindere al Veranda Mall continuă cu două noi deschideri de interes public, un birou mai mare pentru Evidența Populației Sector 2 și un nou punct de lucru al Poștei Române. De aceste noi servicii vor beneficia toți cetățenii sectorului 2.

Biroul pentru Evidența Populației Sector 2 deschis încă din 2017 în Veranda Mall s-a relocat la etajul al doilea al centrului comercial, într-un sediu mai mare ce ajunge la o suprafață totală de peste 300 de metri pătrați. În noul sediu a fost mutată activitatea tuturor birourilor de Evidența Populației din Sectorul 2, pentru a le oferi tuturor cetățenilor din sector condiții moderne. Birourile sunt deschise pentru public luni și miercuri între 8.30 – 16.30, marți și joi între 8.30 – 18.30, iar vineri între 8.30 – 14.00.

Poșta Română a deschis în cadrul Veranda Mall Oficiul Poștal 39 – Ghișeu 2 care este situat la nivelul 0 al mall-ului, având o suprafață totală de 31mp. Biroul este deschis de luni până vineri, între 10 și 17.30, iar sâmbăta între 10 și 13.

“Prin aducerea acestor noi servicii de interes public în Veranda Mall, dorim să fim mai aproape de locuitorii sectorului și să le oferim, sub același acoperiș și în aceleași condiții moderne cu care i-am obișnuit, cât mai multe servicii cu adevărat utile. Alături de cinematograf și de posibilitățile deja existente pentru cumpărături și petrecerea timpului liber, serviciile de utilitate publică sunt un pilon foarte important al dezvoltării noastre în comunitate”, a declarat Ofelia Iancu – Leasing Director, Veranda Mall.

 

Despre Veranda Mall

Veranda Mall este primul centru comercial de proximitate din București, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.), în zona Obor, inaugurat pe 27 octombrie 2016. Proiectul are o suprafață totală de aproape 30.000 de metri pătrați, incluzând spații comerciale, restaurante, cafenele și o zonă verde de 15.000 mp.

 

Printre chiriași se numără Carrefour, Cărturești, Cinemax, H&M, Decathlon, WorldClass, Benvenuti, CCC, Deichmann, LC Waikiki, Orsay, C&A, Noriel, Pepco, Gerovital, Yves Rocher, Lila Rossa, Optiblu, Sensiblu, KFC, Starbucks, Pizza Colosseum, McDonald’s, Toan’s, Xin Yue, English Home, Orange, Arsis-Vodafone și IQ BOX – Telekom.

 

Website: https://verandamall.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/verandamall.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here