Axis Communications extinde seria AXIS M30 cu noi modele ultra-compacte de tip dome

0
1260

Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, anunță extinderea seria M30 prin lansarea unor noi camere ultra-compacte de tip dome, pentru o supraveghere discretă și o eficiență îmbunătățită a activităților comerciale. Aceste camere fixe dispun de funcție zi/noapte și tehnologie WDR care conferă claritate chiar și atunci când scena conține atât zone întunecate cât și zone luminoase.

Seria include modelul AXIS M3064-V care oferă imagini video de calitate cu rezoluție de 720p. Modelele AXIS M3065-V, AXIS M3066-V și AXIS M3075-V oferă rezoluții mai ridicate și sunt prevăzute cu un port HDMI care poate fi utilizat pentru a afișa înregistrări video în direct pe un monitor sau pentru a configura o fereastră virtuală. În plus, camera AXIS M3075-V include un microfon încorporat pentru detecție audio și înregistrare.

 

Senzor de imagine

 

Aceste camere accesibile dispun de suport pentru sistemele inteligente de analiză cum ar fi AXIS People Counter sau AXIS Queue Monitor, precum și de sisteme de analiză audio pentru îmbunătățirea eficienței activităților comerciale. Proiectate pentru a fi instalate rapid și ușor, aceste camere sunt focalizate din fabrică, astfel încât să nu necesite focalizarea manuală. Mai mult, ele oferă opțiuni de montaj flexibile, dispunând de accesorii adecvate pentru montarea pe șine de iluminat, grile de plafon sau pandative.

 

Totodată, carcasele se fixează în poziție prin înclichetare, nefiind prevăzute cu șuruburi vizibile. Acestea pot fi, de asemenea, revopsite pentru a se asorta perfect și discret cu orice schemă de culori utilizată la interior.

 

Caracteristicile principale includ:

  • Calitate video HDTV la rezoluție de 720p/1080p și 4 MP;
  • Tehnologie WDR și funcție zi/noapte;
  • Ieșire HDMI* și microfon încorporat*;
  • Ecologice;
  • Tehnologie Zipstream care suportă H.264 și H.265;

 

Camerele sunt compatibile cu tehnologia Axis Zipstream cu suport pentru H.264 și H.265, care reduce semnificativ lățimea de bandă și capacitatea de stocare necesare. Mai mult, sunt fabricate din 52% materiale plastice reciclate și nu conțin substanțe ignifuge bromurate și clorinate periculoase (nu conțin BFR/CFR).

 

Camerele vor fi disponibile prin intermediul rețelei de distribuitori Axis în luna martie 2020.

 

 

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovative, care ajută la îmbunătățirea securității și oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de reţea, Axis oferă produse și servicii de supraveghere și analiză video, control acces și sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajați în peste 50 de țări și colaborează cu parteneri din întreaga lume pentru a oferi soluții. Fondată în 1984, Axis este o companie cu sediul în Suedia, listată la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informații despre Axis, vizitați site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here