Veranda are un nou chiriaş: KFC deschide încă un restaurant

0
1356

Veranda, centrul comercial dezvoltat în zona Obor de compania Professional Imo Partners (fosta Prodplast Imobiliare), a încheiat un contract de închiriere cu un nou chiriaș, pentru zona de food court. Astfel, lanțul de restaurante KFC va deschide o nouă locație în mallul din Obor, unde va ocupa o suprafață de aproape 200 de metri pătrați.

KFC România este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală. Scopul centrului comercial Veranda este acela de a oferi bucureştenilor din proximitate o gamă variată de produse şi activităţi recreative, iar brandurile cu care am încheiat contracte, precum KFC, vor aduce cu siguranţă un nou suflu întregului sector”, a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltator al centrului comercial Veranda.

Printre chiriașii din zona food-court se mai numără Oro Toro, Pizza Coloseum, Salad Box, K-Grill, Rustic, Toan’s, Spartan, McDonald’s și Noddle Pack. Pentru petrecerea timpului liber, vizitatorii vor avea la dispoziție spațiul verde de 15.000 de metri pătrați, care oferă locuri de joacă pentru copii, precum şi posibilitatea de a practica diverse sporturi, inclusiv un patinoar deschis pe tot parcursul anului.

Veranda va avea o suprafață închiriabilă de aproximativ 30.000 de metri pătrați și va fi inaugurat în toamna acestui an. De asemenea, odată cu deschiderea centrului comercial, vor fi încheiate și lucrările de modernizare a infrastructurii zonei Obor, în valoare de 2 milioane de euro, care presupun lărgirea străzii Ziduri Moși cu câte o bandă pe sens, precum și a trotuarului. De asemenea, va fi construit și un refugiu pentru tramvai, inexistent până acum.

Despre Veranda

Veranda este un centru comercial de proximitate, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.) în București, în zona Obor, și care va fi inaugurat în toamna anului 2016. Proiectul are o suprafață totală de aproape 30.000 de metri pătrați, incluzând spații comerciale, restaurante, cafenele și o zonă verde de 15.000 mp. Printre chiriași se numără Carrefour, H&M, C&A, Tati, CCC, Deichmann, Triumf, Pepco, Yves Rocher, Optiblu, Sensiblu, Maxbet, Strabucks, Pizza Coloseum, Salad Box, Orange, Arsis-Vodafone și IQ BOX – Telekom. Investiția totală pentru dezvoltarea centrului comercial Veranda, proiectat de arhitecții englezi Chapman Taylor și Studio 10M, va ajunge la 60 de milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here