Valentin Coroiu este noul CEO al UNIQA Asigurari de viata

0
1177

 

Incepand cu data de 1 august 2019, Valentin Coroiu preia functia de CEO al companiei UNIQA Asigurari de viata.

 

Cu o experienta de 19 ani in cadrul echipei UNIQA din Romania, Valentin Coroiu isi asuma noul rol de CEO al UNIQA Asigurari de viata din pozitia de director national de vanzari pentru canalul de vanzare propriu, pozitie ocupata din anul 2015. Anterior, din pozitiile de director si director adjunct, a coordonat activitatea sucursalei UNIQA Cluj, cea mai importanta sucursala din perspectiva volumului de vanzari.

 

 “Ma bucur sa pot valorifica experienta acumulata in domeniul asigurarilor si in cadrul echipei UNIQA pentru a sustine o zona de activitate cu impact semnificativ asupra performantelor companiei. Asigurarile de viata reprezinta un motor important de crestere sanatoasa si durabila pentru brandul UNIQA in Romania. Numirea mea in rolul de CEO al UNIQA Asigurari de viata ma onoreaza si ma responsabilizeaza deopotriva. Este o provocare si o oportunitate de a adresa corect nevoile de protectie prin asigurare si experienta clientilor in cele doua companii ale UNIQA in Romania. Acest lucru ne ajuta sa fim si mai bine ancorati in realitatea clientilor nostri, aducand valoare in viata acestora. Contez pe profesionalismul si calitatea echipei a carei coordonare o preiau la inceputul lunii august. Am convingerea ca, impreuna, vom duce mai departe povestea de succes a UNIQA Asigurari de viata”, a declarat Valentin Coroiu, CEO UNIQA Asigurari de viata.

Numirea noului CEO al UNIQA Asigurari de viata are loc intr-o etapa importanta pentru companie, marcata de pregatirea unui nou concept pentru asigurarile de viata, ce adreseaza specific si relevant nevoile clientilor.

“Valentin Coroiu este un lider orientat catre rezultate, cu un inalt grad de cunoastere si intelegere a principiilor UNIQA si pietei asigurarilor, dar si a importantei de a investi in pregatirea si dezvoltarea oamenilor din echipa. De-a lungul evolutiei sale in cadrul UNIQA, a coordonat implementarea proiectelor importante de transformare a retelei de vanzari a companiei. Este o experienta semnificativa, care il recomanda pentru noul rol asumat la conducerea UNIQA Asigurari de viata si ii urez mult succes”, a declarat Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurari,

 

Despre UNIQA

UNIQA Insurance Group opereaza pe piata romaneasca din 2008, oferind toate formele de asigurari de bunuri, de raspundere si de persoane. UNIQA Asigurari se numara printre liderii pietei romanesti de asigurari generale, oferind un portofoliu complet de produse care respecta nevoile clientilor si tendintele pietei. Compania se preocupa permanent si acorda o mare importanta dezvoltarii de produse si de solutii de asigurari integrate, adaptate nevoilor actuale si stilului de viata modern si dinamic. In 2010, UNIQA a inceput operatiunile pe piata asigurarilor de viata, lansand compania UNIQA Asigurari de viata. Cu produse de asigurare de viata mixte, la termen si de grup, dar si cu experienta si know-how-ul UNIQA Insurance Group, compania respecta nevoile fiecarui client in parte, gasind solutiile de asigurare potrivite.

Despre UNIQA Insurance Group

UNIQA Insurance Group, cu sediul central in Austria, este unul dintre cele mai importante si dinamice grupuri de asigurari din Europa Centrala si de Est. Cu aproximativ 40 de companii in 18 tari si aproape 20.000 de angajati, UNIQA ofera servicii de asigurari pentru 10 milioane de clienti. In Austria, UNIQA detine o cota de piata de 22% si a fost desemnata, timp de zece ani, cea mai de incredere companie de asigurari, conform studiului anual al publicatiei Reader’s Digest. Cu UNIQA si Raiffeisen Insurance, Grupul detine doua branduri puternice, care ii ofera o baza solida pentru cresterea viitoare. UNIQA opereaza in 18 tari din Europa Centrala si de Est: Austria, Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Kosovo, Croatia, Macedonia, Muntenegru, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Republica Ceha, Ucraina, Ungaria, Elvetia si Liechtenstein.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here