Up Romania este autorizat sa emita tichete de masa electronice

0
933

Up Romania a primit astazi de la Ministerul Finantelor Publice autorizatia de emitere a tichetelor de masa in format electronic. Up Romania poate emite in orice moment primele comenzi de tichete de masa pe suport electronic.

Tichetele de masa electronice vor circula in paralel cu tichetele de masa pe hartie, alegerea formatului fiind la aprecierea angajatorului, si pastreaza aceleasi facilitati fiscale.

“In momentul acesta, cadrul legislativ ne permite sa comercializam tichetele de masa si in format electronic, un suport care prezinta o serie de beneficii, atat pentru angajator, cat si pentru angajat. De aceea, ne asteptam la reactii pozitive din partea clientilor care isi doreau un instrument modern de plata a mesei de pranz. Suntem convinsi ca experienta internationala de peste 15 ani a grupului Up ne va ajuta la simplificarea proceselor de implementare si la o mai buna agregare a acestora pe piata din Romania.”, spune Elena Pap, director general Up Romania.

Tichetul de masa electronic de la Up Romania va fi emis in parteneriat cu MasterCard si este un card de tip contactless, cu tehnologie sigura si moderna, care ofera o utilizare rapida la comerciantii ce afisaza sigla PayPass, pentru plata sumelor mai mici de 100 de lei, fara a mai fi nevoie de introducerea codului PIN.

Tichetele de masa electronice au aceeasi valoare nominala ca cele pe suport de hartie, stabilita prin lege- 9.41 lei, se acorda dupa aceleasi reguli – cate 1 tichet pentru fiecare zi lucratoare sau interval de 8h (in cazul angajatilor care lucreaza in ture), sunt destinate exclusiv achizitionarii produselor alimentare, parcurg etape similare din punct de vedere al procesarii comenzii si respecta restrictiile privind interdictia achizitionarii de produse nealimentare, tigari sau bauturi alcoolice.

Cardul de masa are functionalitati diferite de cele ale unui card bancar pentru ca nu permite retragerea de numerar de la bancomat, alimentari cu alte sume decat cele destinate tichetelor de masa sau transferuri de bani.

Cardul va putea fi utilizat pentru plati in reteaua partenerilor care au contract de acceptare la plata a tichetelor de masa pe suport electronic incheiat cu Up Romania si va oferi o serie de avantaje, precum posibilitatea utilizarii unor fractii din valoarea tichetului de masa. In ceea ce priveste beneficiile pentru angajatori, tichetele de masa electronice ofera oportunitatea introducerii unui nou instrument de plata pentru recompensarea angajatilor si presupun operatiuni de distribuire doar in momentul emiterii initiale a suportului electronic. Pentru magazine, aceste tichete de masa electronice aduc decontarea imediata a sumelor utilizate.

Angajatorii pot comanda tichetele de masa electronice prin reprezentantii Up Romania, cat si prin intermediul platformei de comenzi online Cheque Dejeuner. De asemenea, pentru utilizator, activarea cardului de masa Cheque Dejeuner, precum si accesarea informatiilor despre sold, se pot face prin aceeasi platforma online, din spatiul personal dedicat fiecarui utilizator, pe baza unui identificator si a unei parole.

Din reteaua de parteneri Up Romania pentru cardul de masa se numara: Cora, Real, Mega Image, Penny XXL, Profi, KFC, Pizza Hut, Inmedio, City Grill, Buongiorno, Caru cu Bere, Hanul Berarilor, Pizza Dominium, Oro Toro, Li Wu, Magazinele Dobrogea, Pambac, Luca, Marisan, Paul, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here