Sofiaman a investit 80.000 de euro in relocarea magazinului din Polus Center Cluj

0
1256

Sofiaman, cel mai mare producator de imbracaminte de noapte si de casa din Romania, anunta relocarea magazinului din Polus Center Cluj intr-un spatiu de 96 mp, in urma unei investitii de 80.000 de euro.

”De 19 ani, Sofiaman mizeaza pe calitatea produselor sale si le ofera clientilor o experienta ireprosabila de shopping. Pentru ca, in prezent, suntem intr-un proces de redefinire, am ales sa ii oferim un design nou magazinului nostru din Cluj-Napoca, datorita importantei pe care orasul o are pe harta Sofiaman.”, a declarat Florin Cucu, Director General Sofiaman

Magazinul din Polus Center Cluj este modelat conform noului concept de amenajare interioara, implementat pana acum in magazinul din Mega Mall.
Actualul spatiu este unul generos si luminos, construit din materiale naturale precum lemnul, fierul si decorat cu oglinzi generoase, dar si cu piese de mobilier si decoratiuni care aduc atmosfera placuta si confortul din casa unei familii.

Clujenii vor gasi in noul magazin sute de produse din colectiile de femei, barbati, copii si bebelusi, dar si din colectia de lenjerie intima a brandului LISCA.

In prezent, Sofiaman opereaza 8 magazine proprii deschise in Bucuresti, Iasi, Targu-Neamt, Cluj-Napoca, Suceava, doua magazine in sistem franciza si un magazin online. Produsele Sofiaman sunt comercializate in tara si in peste 300 unitati ale distribuitorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here