Un startup care amenință piața panourilor fotovoltaice

0
676

Într-o lume în care problemele legate de mediu devin tot mai urgente, multe companii caută modalități de a genera energie verde pentru a-și reduce amprenta de carbon și pentru a limita costurile ridicate ale energiei. Energia regenerabilă a devenit un subiect de interes major, iar Aeromine a reușit să revoluționeze această industrie.

Aeromine a dezvoltat turbine inovatoare care se montează pe clădirile cu acoperiș plat, cum ar fi depozite sau hale. Aceste turbine au capacitatea de a genera cu până la 50% mai multă energie decât alte echipamente similare, reprezentând o soluție eficientă și rentabilă pentru companii.

Aeromine funcționează în cele mai extreme condiții meteorologice și produce energie atunci când cererea este mare. Designul aerodinamic patentat al Aeromine captează și amplifică fluxul de aer din clădire.

Conceput pentru a se integra perfect cu soluțiile solare existente, Aeromine este elegant, silențios și ușor de instalat. Combinat cu alte soluții de energie solară, acestea pot genera 100% din necesarul energetic al unei clădiri.

Pe măsură ce adoptăm un stil de viață mai sustenabil, energia eoliană are un potențial uriaș de a contribui la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și a dependenței de combustibili fosili. Astfel, este de așteptat să vedem tot mai multe inovații pe acest plan în anii următori.

Potrivit datelor generate cu ajutorul singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în 2023 au fost identificate 265 proiecte publice cu un necesar de 69.363 panouri fotovoltaice, cantitate specificată în caietele de sarcini.

Solicită un demo gratuit VICTA.ro și ofertează chiar azi la șantiere!

Surse: VICTA.ro și aerominetechnologies.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here