Un nou orizont de viata aparut in Ploiesti!

0
798

Adama a finalizat prima faza de constructie a proiectului Evocasa Orizont.
Ploiesti, 24 iunie 2010. Adama a anuntat finalizarea primei faze de constructie a proiectului Evocasa Orizont din Ploiesti in cadrul unei conferinte de presa desfasurata chiar la locatia proiectului.

 Dupa cum au declarat la inceputul anului reprezentantii Adama, prima faza de
constructie a proiectului Evocasa Orizont este gata pentru a fi prezentata publicului.
“Prin acest proiect ne-am dorit sa aducem un plus in calitatea standardelor de viata pe segmentul rezidential din Ploiesti. In Evocasa Orizont, ploiestenii vor gasi mai mult decat simple vile si apartamente. Am vrut sa aducem locuitorilor conceptul de comunitate planificata ce asigura familiei protectie si confort,” a declarat Asher Lax, director de marketing si vanzari la Adama.
Ansamblul rezidential Evocasa Orizont este format din 38 de vile (duplex) si 118 apartamente dispuse in 4 blocuri (doua dintre ele avand doua scari) cu regim de inaltime P + 4. Cele 38 de vile sunt dispuse in jurul blocurilor conform unui plan urbanistic elegant. Vilele au parcare privata si gradina proprie. Pentru prima etapa a proiectului, Adama a realizat o investitie in valoare de 13.500.000 Euro.
Preturile apartamentelor din Evocasa Orizont incep de la 58.900 Euro + TVA5%, acestea putand fi achizitionate prin programul Prima Casa, credit ipotecar sau Rent & Buy, varianta oferita direct de dezvoltator.
Adama este un dezvoltator de top activ in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia. Compania dezvolta in prezent peste 45 de proiecte rezidentiale si comerciale, insumand  milioane de metri patrati de constructii, in diferite stadii de planificare si executie. Adama a finalizat in 2008 Evocasa Titanium in zona Titan din Bucuresti, iar in  2009 prima faza a proiectului Evocasa Completa din Bacau, in februarie 2010 a terminat prima cladire Evocasa Armonia si in luna aprilie  a inaugurat proiectul Evocasa Selecta din Bucuresti.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here