Un fost manager Grivco este noul director general al Kandia Dulce

0
984

Incepand din luna septembrie a anului 2013, Kandia Dulce, compania care comercializeaza branduri precum Rom, Magura, Primola, Kandia sau Laura, va avea un nou Director General, in persoana d-lui Mihai Georgescu, fost Director General al Wrigley in Romania si in regiunea Balcani.

Dl. Georgescu este un manager cunoscut pe piata de FMCG, incepandu-si cariera in anii ‘90. El a lucrat pentru compania Wrigley inca din 1992, fiind responsabil de regiunea Balcani si acoperind Romania, Bulgaria, Macedonia etc. De asemenea, timp de cativa ani, el s-a ocupat si de business-ul Wrigley in Polonia.

Inainte de Kandia Dulce, Dl. Georgescu a fost vicepresedintele grupului Grivco.

Incepand din luna ianuarie a anului 2013, cand in cadrul Kandia Dulce au avut loc mai multe schimbari organizationale – si pana in luna septembrie, managementul companiei Kandia a fost asigurat de Gerald Neumair, Presedintele Consiliului de Administratie, cu titlul de Director General interimar.

Portofoliul actual de produse al Kandia Dulce include brandurile Rom, Magura, Primola, Kandia, Laura, Novatini, Cremita, Sugus si Silvana. Avand deja o pozitie de lider in randul producatorilor locali de ciocolata, biscuiti si produse zaharoase, compania este focusata pe segmentul mainstream atat pe piata din Romania, cat si in pietele externe unde este prezenta prin produsele sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here