Un dozator de vinuri bun îți poate crește vânzările rapid!

0
3405

Dacă întrebăm personalul oricărui restaurant din țara noastră, ba chiar și din alte țări despre cantitatea de băuturi pe care o vând, vom afla că aceia ce le trec pragul pentru a comanda diverse preparate culinare, dacă își doresc în zilele noastre să bea și niște vin la masă, în imensa majoritate a cazurilor nu vor cere mai mult decât un singur pahar.

 

Această tendință este cu adevărat îngrijorătoare pentru angajații horeca care văd cum li se diminuează profiturile pe care cândva le obțineau ușor din comercializarea sticlelor întregi cu vin.

 

Pentru servirea unui vin de calitate, dotează-te cu dozatorul potrivit!

 

Iată de ce un dozator vinuri este foarte necesar în orice restaurant sau bar. Din fericire, se pot achiziționa acum echipamente de răcire și dozare băuturi diverse, cu unul sau mai multe robinete, ce pot să fie folosite nu doar pentru vin, dar și pentru bere, sucuri etc.

 

Evident, antreprenorii ce doresc pot să achiziționeze un astfel de aparat doar pentru vinuri.

 

Alege un dozator din Cehia, dacă vrei un echipament baruri performant!

 

Pentru a oferi un vin la o temperatură ideală, dozatoarele sunt termoreglabile. La unele mașini este posibil să se programeze chiar și două temperaturi în loc de una. O partiție – uneori detașabilă – separă echipamentul pentru băuturi în două zone de răcire distincte.

 

De la TC Romania se poate comanda, spre exemplu,  modelul PYGMY 25/K Exclusive 1 tap cu un compresor încorporat. El a fost proiectat pentru răcirea și dozarea profesională a vinului. Cu un design deosebit, la exterior este realizat din inox. Are un mâner ergonomic, pentru o manevrabilitate mai ușoară,  serpentină, tăviță picurătoare și capacitatea de a răci rapid băutura, în maxim 2 – 4 minute după pornirea aparatului.

 

Această unitate poate fi adaptată ușor pentru a turna următoarele produse dintr-un butoi sau recipient: vin, bere, suc. Este un echipament de bar extrem de accesibil ca preț și foarte versatil.

 

Dacă veți intra pe pagina dedicată răcitoarelor profesionale de băuturi de pe site-ul de prezentare TC Romania, o să puteți găsi acolo aparate speciale din seria EXCLUSIVE, extrem de elegante.

 

Alegeți unul sau mai mult dintre aceste modele de echipamente care răcesc și dozează corect vinul, berea, sucurile și o să puteți să vă personalizați extrem de plăcut barul sau restaurantul, rafinamentul fiind cuvântul care definește cel mai bine aceste produse horeca.

 

Pygmy 25/K Exclusive este potrivit pentru utilizarea lui în restaurante mici, dar și în cele mari, pe post de răcitor de rezervă la petrecerile mai mari, unde este nevoie de multă băutură.

 

Mânerul pentru transport este retractabil, toate elementele de control sunt ascunse în spatele răcitorului, părțile laterale sunt netede, fără grilaje de ventilație, totul pentru un design special, foarte chic. La toate acestea contribuie și panoul frontal iluminat plăcut.

 

Cu o capacitate de răcire de circa 25 – 30 litri/oră și dimensiunile sale mici de 180 x 300 x 345 mm, acest răcitor este cel mai mic dintre modelele profesionale de răcire băuturi, în special vin.

 

Materialele utilizate îndeplinesc cele mai înalte cerințe pentru standardele de igienă și garantează o durată lungă de viață a acestui răcitor.

 

Fabricantul este Lindr, companie ce a început să producă și să vândă sisteme de distribuție și răcire încă de acum 27 de ani. În timp, de la simplă afacere de familie s-a transformat într-un brand renumit nu doar în Cehia, ci în întreaga Europă.  Merită să aveți și dvs. unul!

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here