Tube si Berger, nr. 1 pe Beatport, vin la SonoChrom pe 22 si 23 iunie 2012

0
637

Toata lumea vorbeste despre Tube si Berger in acest moment. Si asta datorita single-ului Free Tribe, care sta in spatele proiectului lor caritabil It began in Africa si care a reusit sa ajunga nr. 1 pe Beatport. Multe dintre single-urile lor s-au bucurat de atentie internationala si productii precum „Straight Ahead”, „The Young and the wild ones” sau „Human you” au ajuns pana pe prima pozitie in Beatport.

Cei doi artisti au inceput ca o trupa de punk care s-a devoltat apoi in directia Tech House Act.

In 2012 vin si in Romania, la SonoChrom – Open Air DJ’s Playground, pe 22 si 23 iunie, alaturi de alti grei ai genului: Monika Kruse si Tiefschwarz, supranumiti „zeii scenelor muzicii electronice”. Cei mai curtati DJ ai Europei sosesc din Mecca-ul electronic (techno & house) si isi fac loc de joaca in gradinile princiare ale Palatului Stirbey.

Aici, pe cele 24 ha de parc, padure si lac, imediat dupa Sanziene, festivalul va va surpinde cu numeroase activitati: vor fi 48 de ore de muzica, dans, magie, artphoto, film, actrobatii, Day Dream Area, Wheel Of Fortune, Wishing Tree, Action area, Create Your Own Mix-Music, Taraba de’ll Arte, Falun Dafa Center, Picnic Area, batai cu perne si multe alte jocuri si concursuri. Este un mix de concepte internationale de mare succes, foarte asteptat si in Romania. SonoChrom, Open Air DJ’s Playground, devine astfel locul de intalnire al celor mai rafinati si indrazneti iubitori de muzica underground.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here