Concursuri de pictura si grafica la scoala Populara de Arte „Tudor Jarda”

0
721

Scoala Populara de Arte “Tudor Jarda”, institutie de cultura care functioneaza sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, organizeaza o serie de concursuri, astfel:

In perioada 29.04.2012-15.05.2012, scoala Populara de Arte „Tudor Jarda”, organizeaza a II-a editie a Concursului de Pictura Contemporana, concurs care urmareste descoperirea si promovarea tinerelor talente. Tema concursului este Fascinatia Figurativului.
Tehnicile admise sunt ulei, acrilic, tempera, acuarela pe panza, carton sau hartie. Fiecare participant are dreptul de a inscrie in concurs maxim doua lucrari inramate a caror dimensiune sa nu depaseasca 50X70cm.
Adresa la care se vor expedia lucrarile este: scoala Populara de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca, str. Fabricii de Zahar nr 51, cod 400624, data limita de trimitere a lucrarilor fiind 15 mai 2012.
Vernisarea si jurizarea expozitiei va avea loc in data de 21 mai 2012 la Galeria „ARTE” , str. Vasile Alecsandri, nr. 1. Lucrarile premiate vor ramane in patrimonul scolii Populare de Arte „Tudor Jarda”, Cluj-Napoca.
Premiile consta in importante albume de arta si de asemenea, premiantii se vor putea inscrie la scoala Populara de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca, fara a mai da examen de admitere. Totodata participantii sunt rugati sa confirme inscrierile pe adresa [email protected]. Informatii suplimentare se pot obtine de pe site-ul institutie www.scoaladearte.ro, la rubrica Concursuri, festivaluri, tabere proprii 2012, sau la rubrica Evenimente.
De asemenea, in perioada 2-23 aprilie 2012, scoala Populara de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca organizeaza a III-A editie a Concursului National de Grafica al scolilor Populare de Arte, concurs care urmareste promovarea cursantilor acestor institutii precum si valorificarea talentului acestora in domeniul graficii. Tema concursului este Portret in umbra.
Tehnica este la alegere, dar se va tine cont de tehnicile specifice graficii.
Fiecare participant va inscrie in concurs maxim 3 lucrari, acestea trebuind sa fie inramate si cu sticla. Pe verso-ul lucrarilor vor fi inscrise: numele si prenumele, scoala de provenienta, titlul lucrarii, tehnica si dimensiunea.
Adresa la care se vor expedia lucrarile este scoala Populara de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca, str. Fabricii de Zahar nr. 51, Cluj-Napoca, cod postal 400624, data limita de trimitere a lucrarilor fiind 23 aprilie 2012.
Vernisarea si jurizarea expozitiei va avea loc la Galeria „55”, in data de 30 aprilie 2012. Returnarea lucrarilor se va face de catre organizatori, dupa inchiderea expozitiei.
Lucrarile premiate vor ramane in patrimoniul scolii Populare de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca. Premiile vor consta in importante albume de arta.
De asemenea, participantii sunt rugati sa confirme inscrierile pe adresa [email protected].
Informatii suplimentare se pot obtine de pe site-ul institutie www.scoaladearte.ro, rubrica Concursuri, festivaluri, tabere proprii 2012, sau la rubrica Evenimente.                    
Biroul de presa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here