Trupa Scorpions a ajuns in Bucuresti: Daca vremea este buna, "We Will Rock You Like a Hurricane", daca nu, "We Will Rock You Like a Tornado"

0
655
scorpions_concert

scorpions_concertKlaus Meine, solistul Scorpions, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa care a avut loc in Bucuresti, ca, in acest moment, membrii trupei, care a inclus Romania in turneul de adio, se bucura pur si simplu de faptul ca fac muzica.

„Fanii sunt multumiti de acest turneu. (…) Vrem sa ne bucuram de cariera noastra. Este o celebrare a carierei noastre de 40 de ani”, a declarat Klaus Meine.

Membrii trupei au spus ca momentul cel mai emotionant in cei 40 de ani de cariera a fost acela in care Mihail Gorbaciov i-a invitat la Kremlin. „Am avut sentimentul ca am intalnit un presedinte caruia ii placea Scorpions”, a spus chitaristul trupei, Rudolf Schenker.

Muzicienii si-au mai amintit, de asemenea, prima lor vizita la Bucuresti, in anii ’90, cand presa era foarte timida. „Toti erau diferiti. Acum, lucrurile s-au schimbat foarte mult, este alta lume, alta generatie”, a spus Meine, amintindu-si ca, in acea perioada, in Romania inca mai era simtita prezenta lui Ceausescu.

in ceea ce priveste decizia de a face un ultim turneu, Schenker a spus ca si-au dorit „sa nu se tarasca in fata publicului”. „Cel mai rau lucru ar fi sa se intrebe oamenii de ce mai facem lucrul acesta”, a spus el, fiind completat de solistul trupei, care si-a amintit cat de extenuant a fost turneul anterior. „Suntem muzicieni, artisti, cand inchidem cartea Scorpions nu inseamna ca nu mai suntem artisti”, a spus solistul trupei.

in ceea ce priveste spectacolul de la Bucuresti, de joi, membrii trupei s-au aratat ingrijorati in ceea ce priveste starea vremii. „Daca vremea este buna, «We Will Rock You Like a Hurricane», daca nu, «We Will Rock You Like a Tornado»”, a glumit Meine.

Accesul la concertul pe care Scorpions il va sustine joi seara la Zone Arena din Capitala se va face incepand cu ora 16.00, iar trupa germana va urca pe scena la ora 20.00, informeaza organizatorii, Project Events.

La Zone Arena se poate ajunge utilizand mijloacele de transport in comun: metroul pana la statia Aurel Vlaicu sau stefan cel Mare si/sau RATB – tramvaiul 5 sau linia 110. in zona nu vor fi locuri de parcare, astfel incat spectatorii care vor sosi cu autoturisme sunt sfatuiti sa parcheze in zone mai indepartate.

Accesul se va face prin doua intrari, ambele din Barbu Vacarescu, fiecare dintre ele deservind cateva zone, dupa cum urmeaza: intrarea 1, pentru Golden Ring, tribunele A, B, C, D si E, tribuna VIP, zona speciala pentru persoanele cu dizabilitati si presa acreditata la concert, si intrarea 2, pentru gazon A si gazon B.

Trupa care va deschide show-ul, Trooper, isi va face aparitia pe scena in jurul orei 18.00, fiind urmata de Christian Becker & Avenue, in jurul orei 19.00. Membrii Scorpions vor urca pe scena la ora 20.00, iar spectacolul se va termina la ora 22.00.

Accesul copiilor cu varsta mai mica de 14 ani in incinta Zone Arena se va face numai pe baza unui bilet valid si numai in compania unui adult.

in incinta nu va fi permis accesul cu sticle, bidoane de plastic, obiecte contondente, conserve, artificii, mancare, bautura, bannere sustinute de tije metalice sau de lemn, arme, scaune, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

Toate informatiile legate de acces sau eventualele modificari vor fi afisate pe www.projectevents.ro.

Show-ul trupei Scorpions face parte din turneul mondial de adio „Get Your Sting And Blackout World Tour”. Turneul este programat sa dureze in total trei ani si cuprinde concerte in toata lumea.

Formatia a sustinut mai multe concerte in Romania, atat in Bucuresti, cat si in restul tarii. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here