TRIUMPH MOTORCYCLES ROMÂNIA lansează noua gamă Tiger 1200

0
635

 

București, 7 martie 2022 – Triumph Motorcycles România, reprezentanța în România a unuia dintre cei mai cunoscuți producători de motociclete din lume, găzduiește evenimentul de lansarea a gamei Tiger 1200, în showroom-ul din București, de pe șoseaua Pipera, numărul 48, luni, de la ora 18:00.

După ce, săptămâna trecută, în centrul atenției a fost nou lansatul model Tiger Sport 660, lider în categoria sport adventure de capacitate medie, ajuns pentru prima dată în România, acum este timpul ca gama Tiger 1200 să fie așezată sub lumina reflectoarelor. Această nouă lansare vine și cu o surpriză: un model din această gamă va fi disponibil, în această primăvară, pentru drive-test, în cadrul showroom-ului Triumph Motorcycles România, din București.

Un reprezentant de seamă al gamei cu 5 modele este Tiger 1200 GT Explorer, complet echipat pentru asfalt, cu o putere de 150 de cai și o capacitate de 1160 cmc. Modelul va putea fi admirat în showroom, în cadrul lansării din 7 martie. Acesta este singurul model cu jante din aliaj din această categorie de motociclete, cu un rezervor de 30 l și un motor cu 3 cilindri în linie. Tehnologia și echipamentele inovatoare îi permit utilizatorului să stea într-o poziție confortabilă și ergonomică și, în același timp, să manevreze cu ușurință motorul.

Modelul Tiger 1200 GT Explorer este dotat cu un sistem radar pentru avertizarea pericolelor din unghiul mort, ceea ce reprezintă o importantă inovație pentru siguranța în timpul condusului.  Sistemul de monitorizare a presiunii din pneuri, Tyre Pressure Monitoring System și sistemul Hill Hold Control de asistență pentru pornirea din rampă sunt alte dotări ale noului model, gândit și conceput pentru a trece la următorul nivel de performanță.

„Scopul nostru este acela de a oferi o experiență completă, prin motociclete echilibrate, ce combină puterea, manevrabilitatea și stilul. Cu modelele Tiger 1200 ne dorim ca toți motocicliștii noștri să aibă experiența perfectă atunci când conduc. Tiger 1200 GT Explorer are cinci moduri de pilotaj – Road, Rain, Sport, Off-Road și Rider, care pot fi selectate cu ușurință în mers, prin apăsarea unui singur buton dedicat. Fiecare mod are setări proprii pentru răspunsul accelerației, controlul tracțiunii, sistemul ABS și setările suspensiilor. Tiger 1200 GT Explorer se evidențiază prin caracter, performanță și stil, fiind perfect pregătit să asigure aventura supremă în condiții de maximă siguranță si confort”, a declarat Cătălin Sănătescu, reprezentant Triumph România.

Despre TRIUMPH MOTORCYCLES

Triumph Motorcycles este considerată una dintre cele mai vechi și mai emblematice companii producătoare de motociclete, din lume. Modelele Triumph fac parte din categorii diverse, precum roadster, adventure, streetfighter, scrambler sau power cruiser. De-a lungul timpului, s-a remarcat motorul de 765 cmc, care este folosit de toate echipele din Moto2, doborând recorduri multiple.

Misiunea declarată a brandului este aceea de a fabrica cele mai bune motociclete din lume. Toate motocicletele și accesoriile Triumph sunt concepute, desenate, imaginate, dezvoltate și testate de echipe dedicate, pentru toți iubitorii de senzații tari.

Motocicletele Triumph sunt importate în România din 2013 prin MOTOBOOM, aceeași companie realizând și investiția în noul magazin Triumph București. Showroom-ul găzduiește modele din toate categoriile, de la seria clasică Bonneville și până la fabulosul Rocket 3, motocicleta de serie cu cel mai mare motor din lume. Nu lipsesc modelele pentru turism și aventură sau roadsterele moderne, distractive și performante

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here