Tribunalul Bucuresti i-a dat castig de cauza lui Gigi Becali pentru a ramane cu marca "Steaua", respingand cererea Clubului Sportiv al Armatei de anulare a marcii

0
581
steaua-sigla-marca

steaua-sigla-marcaGigi Becali ramane cu marca „Steaua”, dupa ce Tribunalul Bucuresti a respins, marti, cererea Clubului Sportiv al Armatei de anulare a marcii, decizia nefiind definitiva. Decizia instantei poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

In mai 2011, Clubul Sportiv al Armatei Steaua a cerut judecatorilor Tribunalului Bucuresti anularea marcii Steaua, aflata din anul 2003 in proprietatea societatii Fotbal Club Steaua Bucuresti SA, afirmand, totodata, ca FC Steaua are datorii de 250.000 de euro, reprezentand chiria neachitata din ultima perioada. Totusi, CSA Steaua si-a exprimat disponibilitatea de a ceda arena si terenurile de antrenament gruparii patronate de Gigi Becali, cu conditia sa fie achitate toate datoriile, de aproximativ 250.000 de euro.

Judecarea cererii Clubului Sportiv al Armatei, care nu este de acord ca sigla simbol a clubului sa fie cesionata unei grupari private, a inceput in septembrie 2011, la Tribunalul Bucuresti, procesul fiind incheiat in 10 aprilie 2012.

Becali anunta, anul trecut, ca Steaua va reveni pe Complexul Sportiv din Bulevardul Ghencea doar daca ii va fi cedat stadionul pentru o perioada lunga de timp, in schimbul unei sume modice, iar el sa investeasca in modernizarea acestuia.

In februarie, finantatorul FC Steaua s-a razgandit in privinta revenirii echipei in Ghencea, declarand ca gruparea bucuresteana poate sa evolueze in continuare pe Arena Nationala si ca nu este „prost” sa investeasca in Stadionul Steaua.

„Nu putem sa ne intoarcem in timp, trebuie sa avansam. Daca e sa ne intoarcem in Ghencea, trebuie sa modernizam stadionul. Dar eu nu mai vreau. Ce sa caut acolo, sunt prost?! Am vrut sa bag 20 de milioane de euro si sa modernizez stadionul pentru ca eram orgolios, veneau strainii, venea Calderon, venea Real Madrid… Mi-era rusine cu Ghencea. Degeaba le aratam eu palatul sa le arat ca sunt mai tare decat ei, daca Ghencea era cum era… Cand ma duceam cu ei in Ghencea vedeau scaunele alea vestejite, albite, cojite, am vrut sa fac… Nu mi-au dat atunci sa fac, ca sa vezi idiotii! Acum mai sunt prost sa fac? Daca am Arena Nationala, de ce sa bag eu cand a bagat Primaria? Oricum stadion mai frumos ca Arena Nationala nu fac. Joc acolo, m-ati vazut vreodata idiot? Arena Nationala este stadionul nostru, tata. Orice ministru vine la Armata, se rezolva toate problemele. Nimeni nu o sa vrea sa distruga Steaua, pana acum asta s-a vrut”, a spus atunci Becali.

Gigi Becali se afla in conflict cu MApN pentru stadionul din Bulevardul Ghencea. Finantatorul stelist s-a plans de chiria foarte ridicata pe care trebuia sa o plateasca pentru ca echipa sa evolueze pe Stadionul Steaua si a renuntat sa mai foloseasca terenurile din complexul sportiv din Bulevardul Ghencea. Lotul echipei Steaua s-a antrenat la Centrul National de Fotbal Mogosoaia sau la Complexul Sportiv Buftea, unele meciuri de pe teren propriu fiind jucate si la Constanta sau Ploiesti. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here