Trandafiri criogenizati, cadoul ideal pentru orice ocazie

0
1737

Cautarile unui cadou perfect necesita foarte mult timp, iar de foarte multe ori suntem presati de imprejurimi si trebuie sa luam un cadou care nu ne satisface neaparat criteriile sau nu este ceea ce ne-am dori.

Trandafiri criogenizati sunt  un cadou ideal, iar acest lucru ne-a fost confirmat de mii de barbati si femei ce au comandat trandafiri criogenati din magazinul nostru.

Discutiile cu clientii nostri ne-au facut sa ne dam seama cat de important este acest cadou pentru o persoana, iar atuurile trandafirului sunt evidente si ajuta la luarea unei decizii in ceea ce priveste achizitia. Trandafirii criogenati  au o durata de viata de pana la 25 ani.

Acestia nu necesita ingrijire, insa pentru ca acestia sa reziste ani de zile trebuie sa fie feriti de razele soarelui si de umiditate.

Trandafirul criogenizat este un cadou inedit si spectaculos in acelasi timp, iar pentru persoana ce il va primi va avea o valoare si mai mare deoarece va marca un anumit moment din viata si va face legatura cu persoana de la care a fost primit acesta.

Trandafirul va fi mereu o amintire si va crea o conexiune permanenta, iar de fiecare data cand acesta este primit, ii va reaminti persoanei de acel moment.  Interesant este faptul acesta nu va lasa persoana in cauza sa uite de momentul primirii.

Daca sunteti in pana de idei si nu stiti ce cadou sa cumparati pentru o persoana draga, trandafirul criogenat este ceea ce cautati. Acesta este potrivit pentru orice ocazie.

Fie ca este vorba de o zi de nastere, o zi de nume, Valentine’s Day, 1 martie, 8 martie, aniversarea casatoriei, nasterea unui copil, oferirea unui cadou fara un motiv anume sau premiu pentru o persoana, trandafirul criogenizat se va plia perfect oricare ocazii.

Trandafirii criogenizati intrunesc toate criteriile unui cadou de neuitat, iar fiecare leu din pretul acestuia este justificat. Indiferent de pretul trandafirului criogenizat, daca tineti cont de faptul ca acesta nu se va ofili si ca va rezista pana la 25 ani si ca persoana ce il primeste se va bucura de acesta ani de zile veti intelege ca este cadoul pe care l-ati cautat intotdeauna.

De ce barbatii cumpara trandafiri criogenizati?

  1. Sunt un cadou deosebit pentru persoana iubita.
  2. Faptul ca rezista in timp, va reprezenta iubirea pe care el o poarta.
  3. Designul spectaculos va surprinde intr-un mod extrem de placut persoana care il va primi.
  4. Trandafirii sunt un simbol al pasiunii si al iubirii, iar prin intermediul acestuia, ei reusesc sa isi exprime sentimentele.
  5. Gestul si forma ca in care acesta este oferit, impresioneaza intotdeauna persoana ce primeste, acestia fiind o reteta de succes pentru orice ocazie. Puteti oferi si alte cadouri precum ochelari de soare, pensule de machiaj, o rochie, un tort sau un city break.

De ce cumpara femeile trandafiri criogenizati?

Trandafirii sunt achizitionati de obicei de catre femei pentru a fi oferiti in semn de recunostinta. Prin oferirea unui trandafir criogenat unei alte persoane de sex feminin, acestea isi arata recunostinta, apreciere si iubirea fata de acestea.

Desi numarul persoanelor de sex feminin ce cumpara astfel de trandafiri este mai mic, impactul acestuia este la fel de mare, trandafirii criogenizati fiind un cadou perfect pe care o femeie il poate oferi unei alte persoane de acelasi sex.

 

Avantajele trandafirilor criogenizati sunt evidentiate foarte mult mai sus si din experienta va putem spune ca impactul lor este intotdeauna peste asteptari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here