Tower Estates participă la TNI și prezintă proprietăți în Spania

0
649

Ne aflăm situați în orașul Benidorm și dispunem de proprietăți de pe toată Costa Blanca cum ar fi: Alicante, Villajoyosa, Finestrat, Denia, Altea, Calpe și Valencia.

Poate te intrebi de ce ai cumpăra o proprietate aici? Îți putem oferi noi câteva motive.

A doua cea mai vizitată țară din lume

Spania este o destinație extrem de populară pentru cei care caută un climat plăcut și un nivel de trai ridicat. Spania excelează în tot ceea ce face, de la mâncare, sănătate, petrecere a timpului liber, cumpărături, sport și natură.

Benidorm este o stațiune Valenciana și una dintre cele mai renumite stațiuni de plajă din Spania. Deși înainte de anii 1960 era doar un mic cătun, astăzi Benidorm este adesea numit „Manhattan-ul Spaniei” sau „Beniyork”, datorită liniei orizontului compusă din numeroși „zgârie-nori”. Cei aproximativ 4 milioane de vizitatori ai acestei statiuni sunt mărturie ai calității facilităților și frumuseții plajelor din Benidorm.

Stațiunea este vizitată în special de belgieni, britanici si olandezi, astfel încât în unele părți ale orașului nu prea ai ocazia să auzi vorbindu-se în spaniola. Benidorm are trei plaje principale – Llevante, Poniente și Mal Pas – fiecare premiate cu „steagul albastru”. În stațiune puteți vizita și trei parcuri tematice pentru întreaga familie – Terra Mitica, Aqualandia și Mundomar. În fiecare an, În stațiune are loc Festivalul International al Cântecului Benidorm, o competiție care i-a făcut faimoși pe cântăreți precum Julio Iglesias, Raphael sau Duo Dinamico.

Totul a început cu vile și construcții de câte două-trei etaje, vopsite în alb și vernil și ridicate de-a lungul unor străduțe care înaintau șerpuitoare pe teritoriul stâncos din spatele plajelor. Plajele chemau însă din ce în ce mai mulți turiști, statțunea devenea neîncăpătoare, așa că au început să se construiască turnurile.

Mai intâi hotelurile de câte 10 niveluri, apoi de câte 20, de câte 30… până când înălțimea zgârie-norilor (ajung până la 52 de etaje) avea să ducă la un supranume pentru Benidorm: Manhattanul Spaniei (sau al Europei, zic unii, care nu i-au găsit corespondent nicăieri pe continent). Noile hoteluri au fațade de sticlă, helioporturi sau piscine pe acoperiș însă toate, de la înălțimea lor, își topesc umbra în mare.

Zona veche a orașului, asezat pe o zonă de patrimoniu, contrastează cu marile bulevarde pline de construcții moderne, terase, de-a lungul celor peste 5km de litoral.

Posibilitățile de petrecere a timpului liber pe care le oferă Benidorm sunt nenumărate: de la plimbările pe faleză sau băile în mare, până la practicarea sporturilor nautice (scufundări, schi acvatic, windsurf) sau excursiile cu vaporul la insula Benidorm. Nu trebuie trecute cu vederea sărbătorile specifice din această zonă și nici gastronomia ai cărei protagoniști sunt peștele și orezul.

Dacă dorești să cumperi o proprietate aici, dar îți faci griji din anumite puncte de vedere, cum ar fi, actele necesare pentru a putea cumpăra, avocat sau notar, nu îți face griji noi ne putem ocupa de tot, avem avocați și notari pregătiți pentru a vă ajuta cu orice informație aveți nevoie și de asemenea vă putem ajuta cu numărul de identitate pentru străini (NIE) pentru a putea cumpăra o proprietate aici și bineînțeles pentru a beneficia de orice drept legal pe teritoriul Spaniei.

Orașul Benidorm are ieșirea la autostrada AP-7 ce străbate toată Spania, facilitând toate călătoriile.

Aeroportul din Alicante este cel mai apropiat de Benidorim fiind situat la 47 km, următorul fiind cel din Valencia care este situat la 145 km, la doar 1 ora și 20 de minute cu mașina.

Benidormul dispune de numeroase variante de transport la prețuri foarte accesibile, cum ar fi autobuzele ce fac legătură între toate orașele din Costa Blanca, de asemenea și trenurile.

Vizitează acum site-ul nostru www.towerestates.ro pentru a afla mai multe informații sau contactează-ne la adresa de email [email protected] sau la numărul de telefon 0034 605 780 099.

De asemenea, te invităm să ne cunoaștem în cadrul Târgului Național Imobiliar ce are loc în București în perioada 19-21 mai la Palatul Parlamentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here