TotalSoft a angajat 30 de tineri în urma programului de Internship Charisma Academy

0
2375

TotalSoft a angajat 30 de tineri în urma programului de Internship Charisma Academy, iar pentru 2019 își propune sa-si extindă programele destinate absolvenților

 

București, 18 decembrie 2018 – TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori și integratori de soluții software de business, filială deținută integral de către Logo Yazilim A.S. (Logo) a angajat 30 de absolvenți de studii ai facultăților de Cibernetică, Matematică – Informatică, Automatică şi Calculatoare, Electronică, Contabilitate şi Informatică de Gestiune în urma programului de internship Charisma Academy lansat în luna septembrie 2018.

 

Charisma Academy este un program de consolidare accelerată a competențelor de programare și consultanță, prin lucrul colaborativ, asistat permanent de mentori profesioniști. Domeniile și abilitățile relevante pe care le dezvoltăm în cadrul programului sunt: analiza de business și de procese, tehnologii de Business Intelligence, baze de date – SQL Server, .NET Framework (C# ca limbaj de programare), design patterns și metodologia AGILE. De asemenea au învățat concepte de bază despre arhitectura sistemului Charisma ERP și modul de configurare al suitei de aplicații pe domeniile de business ale clienților TotalSoft.

Programul nostru de internship este diferit poate de alte inițiative similare, întrucât ne preocupăm constant și foarte atent de fiecare intern pe durata celor 3 luni. Ei primesc suport, feedback și îndrumare personalizată din partea celor 25 de seniori și mentori care au contribuit în program. Vom continua și dezvolta și în 2019 programul Charisma Academy ca un technology-nest’ adresat absolvenților care își doresc sa devină specialiști în domeniul programarii și implementării sistemelor ERP. declară Cosmin Ciobanu – HR Manager

Înscrierile în cadrul internship-ului se deschid în primăvara anului 2019  la adresa de e-mail [email protected]

 

Robert Ene, intern Charisma Academy 2018 Experiența mea la Charisma Academy a însemnat mult pentru mine deoarece am reușit să mă dezvolt mult pe plan personal și profesional. M-au impresionat mentorii pe care i-am avut deoarece au stat lângă mine pas cu pas și mi-au explicat fiecare etapă pe care trebuia să o parcurg.

 

Andrei Gherghin, intern Charisma Academy 2018 Experiența mea la Charisma Academy mi-a depășit așteptările pe care le aveam. Am venit rezervat, însă când am ajuns aici, seniorii cu care am lucrat m-au ghidat și mi-au arătat cum anume trebuie să îmi realizez taskurile în mod eficient. Aici am învățat că totul se poate rezolva. Viitorilor interni Charisma Academy le recomand să vină aici cu încredere; dacă greșești oricând ești ajutat și ghidat. Este un loc în care poți să te dezvolți foarte bine profesional.

Mădălina Oprea, intern Charisma Academy 2018 Aici am cunoscut oameni dornici să ne ajute. Am dobândit cunoștințe atât din domeniul business cât și tehnic, cunoștințe de programare, SQL, partea de BI mi s-a părut cea mai interesantă de până acum. Ce mi-a mai plăcut a fost faptul că în ciuda faptului că am fost începători am fost introduși în toate activitățile companiei: workshop-uri, sesiuni de mentorat, ședințe.

Ionuț Smău, intern Charisma Academy 2018  Cel mai mult mi-a plăcut la acest internship diversitatea. Ai posibilitatea să înveți de la programare până la consultanță de business și implementare. Cred că punctul forte din cadrul acestui internship sunt mentorii care au fost foarte constructivi și pozitivi cu noi.

 

Cornel Baciu, intern Charisma Academy 2018   Când am ajuns aici nu aveam deloc experiență. Aici am învățat de la SQL până la business, cum poate fi pusă în aplicare o idee. Mentorii pe care i-am avut s-au ocupat de mine în totalitate, mi-a arătat pașii pe care trebuie să îi parcurg ca să finalizez un task. Cel mai mult mi-a plăcut faptul că am lucrat pe echipe și am simulat rolurile pe care le-am fi avut într-un departament.

 

Despre Charisma Academy

Charisma Academy se adresează absolvenților facultăţilor de Cibernetică, Matematică – Informatică, Automatică şi Calculatoare, Electronică, Contabilitate şi Informatică de Gestiune, durata internship-ului fiind de 3 luni. Absolvenții sunt remunerați pe durata desfăşurării programului de internship, iar după terminarea acestuia au posibilitatea de a se angaja în cadrul companiei.

***

 

Despre TotalSoft

TotalSoft este unul dintre cei mai importanți furnizori regionali de sisteme informatice de business (ERP, HCM, CRM, și BI, precum și soluții integrate specializate pe principalele industrii, precum leasing, retail, servicii medicale, agricultură, construcții, servicii și altele) din Europa Centrală. În prezent, TotalSoft are echipă de peste 500 de angajați și proiecte în 46 de țări, pe patru continente.

PWC clasează TotalSoft unul din cei mai importanți furnizori paneuropeni de soluții software de leasing. Charisma Leasing a fost aleasă de mai multe grupuri importante de leasing, precum Deutsche Leasing, BNP Paribas, Caterpillar Financial Services și Volvo Financial Services, ca soluție software acoperind procesele de business de bază, de management și de suport, la nivelul standardelor acestor grupuri internaționale, asigurând controlul centralizat și si eficientizand astfel operațiunile acestora la nivel local, în diferite țări.

TotalSoft este o filială deținută integral de către Logo Yazılım A.Ş (Logo), cel mai mare furnizor independent de software din Turcia. Cu o experiență de peste 30 de ani, Logo este una dintre companiile de software cu cea mai rapidă dezvoltare, oferind soluții și servicii inovatoare prin intermediul a peste 800 de parteneri. Compania este prezentă pe 45 de piețe internaționale și deservește peste 85.000 de clienți din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia. Logo este prima companie publică de IT din Turcia și are o capitalizare de piață de peste 400 milioane de dolari.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați: totalsoft.ro; charisma.ro și logo.com.tr/en

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here