Tot ce trebuie sa stiti despre masini second hand vanzare de la leasingautomobile.ro

0
1357

Modelul de masina mult visat are la achizitionarea ca prim proprietar un pret mult prea mare pentru bugetul pe care majoritatea cumparatorilor il aloca acestei investitii.

Pentru toti cei care nu dispun de suma aferenta unui autoturism nou, exista masini second hand vanzare in leasing.

Leasing Automobile pune la vanzare modele actuale de masini second hand

O masina second hand nu inseamna o masina care nu functioneaza adecvat sau care nu arata atractiv, insa pentru a fi siguri de acest lucru, este indicat sa cumparati doar de la dealerii si partenerii autorizati. Achizitionarea unui auto rulat de la un dealer autorizat va scuteste de eventualele neplaceri (investii in reparatii, defecte ascunse, kilometraj fals etc). Daca vizualizati masinile disponibile pe www.leasingautomobile.ro, puteti remarca faptul ca in catalog sunt prezentate masini second hand vanzare cu posibilitatea de finantare prin leasing sau credit auto bancar. Totodata, pentru cei ce doresc schimbarea masinii pe care o detin, programul buy back poate fi optiunea potrivita. Puteti citi mai multe legat de programul buy back accesand www.leasingautomobile.ro .

Ce trebuie sa stiti despre masini second hand vanzare in leasing din parcurile auto Arad si Galati

Masinile second hand sunt masini care merita investitia

Leasingautomobile.ro, reprezentata de compania Leasing Automobile, este o societate a carei experienta o plaseaza in randul celor mai apreciate companii din domeniu, specializata in masini second hand vanzare in sistem leasing, credit auto sau buy back.

Unele masini prezentate in showroom-urile din Galati si Arad sunt utilizate foarte putin, astfel ca starea acestora este exceptionala, dar diferenta de pret dintre aceste modele si unele noi este semnificativa. Prin urmare, nu ezitati sa investiti intr-o astfel de masina, investitia fiind una reusita si pentru termen lung.

Masini second hand vanzare prin finantare

Daca faceti parte din categoria celor care au incredere in dealerii autorizati si ati identificat si modelul pe care il preferati, nu mai ramane decat sa luati legatura cu unul dintre consultantii leasingautomobile.ro, pentru a stabili detaliile si pentru a plasa o comanda. Reprezentantii companiei va vor indruma cu privire la pasii pe care ii aveti de facut.

Uneori este nevoie de finantare pentru achizitionarea unei masini, iar cei de la Leasing Automobile cunosc foarte bine acest scenariu: pentru toti cei care nu isi permit sau nu doresc sa faca o investitie mare pe loc, exista programul de leasing, avantajos ca suma rambursabila si perioada contractuala:

Avans 15-50% din pretul automobilului, suma care este deductibila sub forma de rate periodice. Din acest avans firma de leasing auto va achita produsul achizitionat de la dealer.

Aceste contracte se incheie pe o perioada cuprinsa intre 12 si 60 de luni.

Colaborarea cu o companie autorizata care intermediaza operatiunile masini second hand vanzare prin leasing sunt cea mai buna alegere, atat pentru un cumparator la prima achizitie, cat si pentru unul experimentat: se economisesc timp, energie si bani.

Pentru a lua legatura cu unul dintre consultantii Leasing Automobile, accesati pagina web: www.leasingautomobile.ro sau sunati la unul dintre numerele de telefon: 0741.414.488 (Showroom Galati) sau 0741.414.466 (Showroom Arad).

Adresa Showroom Galati: Str.George Cosbuc, Nr.138, Galati.

Mail: [email protected]

Telefon: 0741.414.488

Adresa Showroom Arad: Calea Timisorii, Nr.142, Arad.

Mail: [email protected]

Telefon: 0741.414.466

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here