Tortul Anului 2018 va fi un tort de ciocolată

0
1082

Torturile de ciocolată va fi tematica categoriei Tort a secțiunii de cofetărie din cadrul Concursurilor GastroPan 2018. Concursurile GastroPan aduc împreună cei mai talentaţi brutari, cofetari și bucătari autohtoni care își vor demonstra măiestria în fața unui juriu format din experți de talie mondială. Competițiile se vor desfășura în cadrul celei de-a X-a ediții a Expoziției Internaționale GastroPan, cel mai important eveniment de afaceri autohton dedicat industriei de panificație, cofetărie și HoReCa , care va avea loc în perioada 19-22 aprilie 2018, la Complexul Expo Imperial Inn din Târgu Mureș. Aflați care sunt tematicile secțiunii de Cofetărie!

Participarea la Concursurile GastroPan este una dintre modalitățile prin care brutăriile, cofetăriile și restaurantele își pot asigura consolidarea pe piață. Pe lângă faptul că aceste competiţii sprijină evoluţia profesională a talentelor din domeniu, ele au capacitatea de a impune anual produse inovatoare pe piaţă, impulsionând competitivitatea din sector şi promovând afacerile din domeniu.

Torturile de ciocolată vor fi în centrul atenției la Concursurile GastroPan

Prima zi a expoziției, 19 aprilie, va fi dedicată concursurilor de cofetărie. Secțiunea Cofetărie din cadrul competițiilor este una dintre cele mai disputate, la care concurează numeroși cofetari, artiști și decoratori de torturi din toată țara. Pentru câștigarea trofeului Tortul Anului 2018 concurenții vor fi provocați să dezvolte un tort de ciocolată original, creativ și gustos. Cofetarii artiști și decoratorii de torturi vor avea și ei posibilitatea de a-și demonstra talentul la categoriile Creație artistică din pastă de zahăr și Creație artistică din ciocolată. Tematica creațiilor din pastă de zahăr va fi România văzută prin tradiții, iar tema lucrărilor din ciocolată va fi Tradiții.

Furnizorii interesați de participare la târg mai au încă posibilitatea de a-și rezerva un stand

GastroPan este cea mai bună modalitate pentru furnizori de a crea noi parteneriate cu specialiştii din domeniile panificaţiei, cofetăriei și HoReCa, aflaţi în căutarea unor idei şi soluţii eficiente pentru dezvoltarea afacerilor lor. Închiriind un stand, furnizorii pot stabili contacte, pot discuta cu potenţialii parteneri şi pot prezenta ofertele vizitatorilor, celor de peste 21.000 specialiști invitați.

Standurile se rezervă în ritm alert, însă furnizorii interesați de participare mai au încă posibilitatea de a-și rezerva un stand expozițional utilizând ”Cererea de participare” disponibilă pe website-ul www.gastropan.ro sau pot solicita mai multe informații contactând organizatorii: 0733 313 043, [email protected]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here