TNI si-a anuntat partenerii pentru editia din primavara a targului imobiliar

0
1032
tnitarg

Targul National Imobiliar (TNI) este evenimentul definitoriu pentru sectorul imobiliar si domeniile conexe acestuia, ce reuneste in acelasi loc si timp companiile prestigioase, profesionistii in domeniu, presa de specialitate si publicul larg. Continuand cei 8 ani de traditie, Targul National Imobiliar marcheaza trendurile in imobiliar, creeaza oportunitati de afaceri si vine in sprijinul companiilor expozante cu o platforma de promovare si dezvoltare a activitatii ce si-a dovedit eficienta pe parcursul celor 18 editii ale TNI.

In perioada 10-12 MAI 2013 la Palatul Parlamentului , in cadrul Targului National Imobiliar se prezinta oferte de CUMPARARE si INCHIRIERE de: apartamente, case de vacanta, birouri, terenuri din Bucuresti si din tara. La aceasta manifestare, Targul National Imobiliar (TNI) se bucura de sustinerea si increderea acordata de parteneri de renume: ROMANIA GREEN BUILDING COUNCIL (RoGBC), ASOCIATIA AUDITORILOR ENERGETICI PENTRU CLADIRI (AAEC), ASOCIATIA ROMANA A ANTREPRENORILOR DE CONSTRUCTII (ARACO) si ASOCIATIA
IMOBILIARA ROMANA (AIR). ROMANIA GREEN BUILDING COUNCIL( RoGBC) este organizatia ce promoveaza responsabilitatea fata de mediu si eficienta energetica pe durata ciclului de viata a unei cladiri, implicandu-se activ in transformarea pietei si implementare unei noi generatii de cladiri verzi. RoGBC dezvolta si pune in aplicare un sistem national de standarde si certificari pentru cladirile verzi cu
scopul de a pozitiona Romania ca un lider in sectorul constructiilor sustenabile din regiune.

ASOCIATIA AUDITORILOR ENERGETICI PENTRU CLADIRI (AAEC) promoveaza si sustine programele energetice si de protectie a mediului inconjurator, corelate dezvoltarii economice durabile. AAEC certifica auditori energetici si avizeaza lucrarile de auditare energetica realizate de acestia in scopul asigurarii unui punct de vedere coerent la nivel national, bazat pe principii de etica si profesionalism.

ASOCIATIA ROMANA A ANTREPRENORILOR DE CONSTRUCTII (ARACO) promoveaza interesele economice si tehnice ale unitatilor de constructii, implicandu-se in dezvoltarea de parteneriate pentru lucrari interne si externe. ARACO asigura dialogul social la nivel de Guvern si ministere, avand ca prim interes dezvoltarea industriei de constructii si a mediului de afaceri din Romania.

ASOCIATIA IMOBILIARA ROMANA (AIR) este comunitatea firmelor si oamenilor de afaceri din domeniile: imobiliar, constructii si financiar-bancar. AIR sprijina si ajuta la dezvoltarea activitatii membrilor, faciliteaza colaborarea dintre toti jucatorii relevanti din piata si promoveaza parteneriatele la nivel national, regional si international.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here