tIMOn: targul cumparatorilor, al investitiilor si al oamenilor de afaceri

0
945

Pastrand traditia de eveniment  care da pulsul pietei de real estate din Bucuresti, targul tiMOn se deschide astazi, 25 octombrie 2012, reunind atat cea mai mare parte a ofertei de locuinte din Bucuresti si din tara – 1000 dintre ele cu titlu exclusiv – cat si cele mai noi proiecte rezidentiale, in valoare totala de 52 milioane euro. Pentru prima oara la un targ imobiliar, pe partea de business to business, compania Real Time scoate la vanzare 5 hoteluri.

Ansambluri rezidentiale noi si investitii de 52 de milioane de euro doar la tiMOn
Cinci proiecte rezidentiale noi amplasate in Bucuresit si in zonele limitrofe, in valoare totala de 52 de milioane de euro, vor fi pentru prima oara scoase la vanzare la Targul Imobiliar National-tiMOn editia cu numarul XXII  care va avea loc in perioada 25-28 octombrie in Piata Constitutiei din Capitala. 40% din aceasta investitie reprezinta capital romanesc si trebuie semnalat ca toate ansamblurile cu dezvoltatori romani se adreseaza segmentului low al pietei, in timp ce investitiile straine tind sa tinteasca spre cumparatori cu venituri mai mari. Dintre dezvoltatorii romani care au decis sa investeasca in rezidential amintim ansamblurile Dream Residence care a costat 8 milioane de euro, North 24 Resindence cu o investite 2,5 milioane de euro dar si ansamblul rezidential din zona de nord a Bucurestiului, Epoque Residence care a necesitat o investitie de 3 milioane de euro.

“Piata imobiliara din Romania a trecut in ultimii ani prin diverse fluctuatii majore, de la cresteri spectaculoase la declin si instabilitate, pe fondul schimbarilor survenite la nivelul economiei nationale. Toate evenimentele importante, lansarile celor mai mari proiecte, cele mai noi oferte dar si cele mai spectaculoase iesiri din piata imobliara au fost anuntate in cadrul tiMOn.
Ajuns la a XXII editie, tiMOn si-a castigat reputatia de barometru al pietei imobiliare romanesti. In fiecare an, Targul Imobiliar National este locul in care se lanseaza cele mai noi proiecte rezidentiale dar si evenimentul care da pulsul pietei de real estate din Bucuresti. Targul tiMOn reuneste cea mai mare parte a ofertei de locuinte din Bucuresti iar marii dezvoltatori din piata aleg de fiecare data  sa isi lanseze noile proiecte in cadrul targului imobiliar national.”(Vlad Vlasceanu, director tIMOn)

Proiectele de buzunar-noul trend al pietei Imobiliare din Bucuresti

Editia a XXII a targului imobiliar national tiMOn este prilejul de lansare de proiecte rezidentiale si inedite  pentru piata de real estate bucuresteana.   Pe fondul  cresterii cererii de apartamente noi in zonele centrale ale capitalei dezvoltatorii s-au orientat catre o noua nisa: “proiectele de buzunar”.
Acestea sunt ansambluri rezidentiale de dimensiuni considerabil reduse fata de complexurile rezidentiale cu care piata era obisnuita, ceea ce inseamna costuri mult mai mici de  constructie care se vor vedea in pretul final de vanzare. Dezvoltatorii si toti cei implicati in

piata imobiliara considera acest nou segment ca un trend care va prinde in curand foarte bine la clientii care isi doresc sa achizitioneze unu apartament nou, intr-o zona centrala la preturi mai mult decat avantajoase.
Vor fi prezente la tIMOn 30 de astfel de ansambluri, toate in zona Bucurestii Noi si toate cu regim de inaltime P+2 sau P+3.

Business to business – targul pentru segmentul corporate
In premiera la un targ imobiliar romanesc, tIMOn va gazdui un spatiu adresat segmentului business to business. Acesta va fi gazduit de standul Real Time si va oferi spre tranzactionare 2.000.000 mp de spatii de birouri in Bucuresti, cu preturi incepand de la 6€/mp, 100 de spatii comerciale in toate zonele Bucurestiului, totalizand 9600 mp, cu preturi de la 10 €/mp si 5 hoteluri functionale, cu preturi intre 2,5 si 9,5 milioane €.

Promotii la tIMOn

Atat organizatorii cat si expozantii au pregatit cadouri si oferte speciale pentru cumparatorii finali de locuinte. Acestea incep de la clasicele promotii (mobila, masini, locuri de parcare si alte discounturi) pana la reduceri de prêt de 40.000 €. In plus, primii 3 cumparatori de case sau apartamente la tIMOn vor primi un cadou ingenios: baia bebelusului, o inovatie de la KAI Ceramics (print digital pe placi de gresie si faianta, precum si toate obiectele necesare baii unui bebelus).

Cele 1000 de apartamente cu titlu exclusiv vor putea fi gasite la standurile Adama, Be Igloo, GTC, Real Time, Green City, Victoria Consult. tIMOn se deschide joi, 25.10.2012, ora 10.00, in pavilionul din Piata Constitutiei din Bucuresti si va putea fi vizitat pana duminica, 28.10.2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here