The Perfect Gentleman – un eveniment ce imbina discutii si prezentari despre tinuta de business cu un networking de calitate

0
768

The Perfect Gentleman – o serie de evenimente de networking dedicate domnilor din mediul de afaceri (atat romani cat si straini) ce isi propune sa imbine discutiile despre costumul barbatesc si eleganta clasica masculina cu placerea unor discutii informale de afaceri.

 

Seria de evenimente va debuta luni 29 noiembrie 2010, incepand cu ora 19:30 la Bucharest Hubb (Stelea Spataru 21) intr-o atmosfera boiereasca, cocheta, de club englezesc. In cadrul evenimentului se vor face scurte prezentari despre istoria costumului barbatesc si cele mai noi tendinte, urmand ca apoi, in cadrul sesiunii de networking, croitorii TUDOR-PERSONAL TAILOR sa dea sfaturi personalizate fiecarui domn.

Evenimentul este gratuit si este dedicat domnilor din mediul de afaceri care poarta costum. Fie ca  activeaza pe pozitii de upper & midlle management in companii multinationale sau lucreaza in vanzari sau front-office, domnii din mediul de afaceri sunt invitati sa cunoasca cele mai noi tendinte ale costumului business. De multe ori     asociat cu anumite categorii profesionale precum avocati, consultanti, auditori, bankeri etc, costumul business contureaza intotdeauna stilul personal al fiecarui domn avand o contributie importanta in dezvoltarea imaginii personale (self-branding).

Asteptam expresia dvs de interes la [email protected] , tel: 0724 377 273.

Un gentleman este in primul rand un domn atent la imaginea lui. Atent la ceea ce este si ceea ce transmite. Traim intr-o lume standardizata si globalizata, dominata de tirania produselor de serie. Noi, cei de la Tudor-Personal Tailor credem ca fiecare domn este unic. Si credem ca fiecare costum trebuie sa fie individualizat si mai ales dedicat. Domnii interesati pot discuta cu croitorii nostri care le pot da sugestii despre adaptarea costumului la corpul fiecaruia, la varsta, precum si la domeniul in care fiecare domn activeaza (Marius Dan, Managing Partner TUDOR-TAILOR).

Despre TUDOR. PERSONAL TAILOR

Tudor-Personal Tailor ofera domnilor din Romania costume pe comanda – Made to Measure- folosind numai tesaturi certificate italiene de inalta calitate. Costumele Tudor sunt pozitionate in gama premium, fiind in acelasi timp accesibile comunitatii de afaceri din Romania.

In mod inedit, Tudor-Personal Tailor  implementeaza in Romania un concept inovator: Measure & Go. Drumul la croitor nu mai este necesar. Deoarece croitorul Tudor vine acum la sediul / domiciliul fiecarui client. Se realizeaza consultanta personalizata, se iau masurile, se prezinta optiunile de material si apoi, cand costumul este gata va fi trimis la adresa specificata, numai bun pentru purtare. In maxim 2 saptamani. Fara deplasari sau probe suplimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here