THE GLENLIVET, NOUL LIDERUL MONDIAL AL WHISKY-URILOR SINGLE MALT

0
893

The Glenlivet a devenit liderul mondial in categoria de whisky single malt, potrivit raportului anual publicat de catre IWSR – International Wine and Spirits Record 2014. Realizarea se datoreaza preferintei in crestere pentru The Glenlivet a iubitorilor de whisky din intreaga lume, care il apreciaza pentru traditia sa bogata, spiritul inovativ si calitatea remarcabila.

The Glenlivet, un brand pionier inca din 1824, cand a pornit prima distilerie autorizata in zona Livet din Scotia, continua in prezent sa inoveze prin produse noi, campanii captivante si prin comunitatea online dedicata fanilor – The Guardians of Glenlivet. Inovatii precum The Glenlivet Founder’s Reserve intaresc pozitia The Glenlivet ca whisky-ul single malt original care a impus standardele de calitate si maiestrie ce definesc astazi whisky-ul specific Speyside.

Datorita pasiunii pentru inovatie, The Glenlivet a atras atat noi consumatori in categoria de single malt, dar a adus si cunoscatori ai whisky-ului scotian mai aproape de brand. The Glenlivet este cel mai mare contributor la cresterea in cadrul categoriei in ultimii cinci ani (IWSR 2014), iar in septembrie 2014, brandul a depasit pragul de vanzari de 9 milioane de litri pe an.

Tudor Furir, Director General Pernod Ricard Romania, afirma ca: „Ultimii cinci ani s-au dovedit a fi foarte productivi pentru The Glenlivet. Brandul a crescut constant de la an la an, prin accentul deosebit pus inainte de toate pe calitate, din dorinta de a oferi iubitorilor de whisky cea mai buna experienta. Pentru a raspunde cererii consumatorilor, aducem in permanenta in Romania tipuri noi de whisky si modalitati de a interactiona cu acestia. The Glenlivet era un lider in categoria de single malts prin atuurile sale si suntem onorati ca si consumatorii le certifica prin cresterea constanta a vanzarilor si in Romania si prin dobandirea pozitiei de lider global.

in viitor, vom continua sa crestem gama The Glenlivet si sa imbogatim interactiunea cu iubitorii de whisky, pastrand viu angajamentul fondatorului George Smith pentru calitate si maiestrie. De asemenea, Pernod Ricard va continua sa investeasca in distileria The Glenlivet, pentru a mari capacitatea de a raspunde cererilor viitoare, mentinand acelasi nivel inalt al standardelor pentru care whisky-urile noastre sunt renumite astazi. Sunt convins ca George Smith ar fi fost incantat sa vada cum « singurul single malt cu care a inceput totul » a devenit lider in intreaga lume.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here