Solutii inovatoare pentru sectorul rezidential: sisteme de incalzire cu interfata de operare

0
889

Evinox Energy, companie britanica care activeaza de peste 12 ani pe piata solutiilor de incalzire, anunta lansarea pe piata din Romania a sistemului inovator de incalzire centralizata cu interfata de operare – ModuSat®.

Sistemul de incalzire ModuSat®, produs in Romania, la Brasov, a fost conceput pentru a oferi proprietarilor de apartamente si locatarilor din asamblurile rezidentiale posibilitatea de a obtine in mod independent si rapid apa calda menajera si agent termic pentru incalzire. Cu o gama variata de modele, ModuSat™ este o solutie adecvata pentru apartamente de mici dimensiuni, ansambluri rezidentiale, apartamente de lux, centre de plasament pentru varstnici si camine studentesti.

Conceptul ModuSat® imbina beneficiile generarii energiei de incalzire in regim centralizat, cu nivelul ridicat de independenta oferit de prepararea şi contorizarea individuala, in cadrul fiecarui apartament, a apei calde menajere si a energiei termice, aliniindu-se astfel cu ultimele cerinte legale de la nivelul Uniunii Europene.

Design-ul sistemului ModuSat® permite utilizatorilor acelasi control ca si in cazul boilerelor sau centralelor individuale. in plus, include un contor destinat contorizarii energiei utilizate si apei consumate in functie de fiecare situatie, la nivel de apartament sau casa si ofera solutii atat pentru incalzire, cat si pentru racire.

Sistemele ModuSat® contin un rezervor incorporat pentru stocarea apei calde, sau o unitate combinata de incalzire si racire care poate furniza fie apa calda stocata sau poate incalzi instant apa, oferind control complet al temperaturii.

Functionalitati de contorizare si facturare flexibile

Sistemul este dotat cu un contor ultrasonic, certificat MID, Clasa 2, care inregistreaza la cel mai inalt grad de precizie consmul fiecarui utilizator. Evinox ofera funtionalitati de facturare cu doua optiuni de plata – PrePay si pe baza de credit.

Energie fara datorii prin sistem PrePay – PaySmart™

Evinox PaySmart™ le permite locatarilor controlul asupra propriilor facturi la energie, acestia putand sa plateasca doar pentru energia pe care o utilizeaza şi astfel sa elimine eventualele facturi neplatite sau datorii. Prin functionalitatea PaySmart™, panoul de control inregistreaza date despre valoarea creditului şi il ajusteaza conform energiei utilizate pana la terminarea creditului.

Control la distanta prin functia SmartTalk™

Sistemul din fiecare apartament poate fi complet controlat de la distanta, permitand inclusiv diagnosticarea erorilor tehnice si testarea functionarii componentelor. Prin intermediul aceste functii, utilizatorii pot sa seteze de la distanta nivelul de confort al caldurii si apei calde şi sa verifice constant consumul prin folosirea unei interfete web sau mobile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here