Teo Trandafir a fost operata din nou. Se afla internata la terapie intensiva

0
616
perfuzie-pacient-spital

perfuzie-pacient-spitalTeo Trandafir a fost din nou operata, pentru a inlatura alte urme de necroza şi tesut infectat din abdomen, iar in prezent este in stare stabila, la Terapie Intensiva, au anuntat marti medicii Clinicii AKH din Viena, precizand ca sunt rezervati in privinta evolutiei starii de sanatate a acesteia.

Reprezentantii clinicii vieneze arata, in ultima informare, publicata marti, ca Teo Trandafir inca se lupta cu infectia provocata de pancreatita severa de care sufera.

„A trebuit sa facem o noua interventie chirurgicala, vinerea trecuta, pentru a putea inlatura alte urme de necroza şi tesut infectat din abdomenul pacientei”, a declarat marti dimineata profesorul Michael Gnant, coordonatorul echipei de medici care se ocupa de Teo Trandafir, citat in comunicatul Clinicii AKH.

Potrivit reprezentantilor clinicii vieneze, Teo Trandafir este in prezent in stare stabila, la Sectia de Terapie Intensiva. Aceştia precizeaza ca echipa de fizicieni care se ocupa de Teo Trandafir se confrunta in continuare cu „provocari”.

„Este in natura acestei boli ca recuperarea sa fie marcata şi urmata de tentative de revenire a bolii”, a mai aratat profesorul Gnant.

„Infectiile sunt tratate in mod intensiv cu o serie de antibiotice moderne, dar nu putem face nicio predictie clara pentru zilele urmatoare”, a precizat profesorul Spiss, specialist anestezist.

Pe 22 martie mediciii de la clinica AKH din Viena precizau ca starea de sanatate este din ce in ce mai buna, ea fiind mutata intr-un salon standard al sectiei de chirurgie, iar medicii o pregatesc pentru intoarcerea in tara.

in 24 februarie, Teo Trandafir a fost supusa unei interventii chirurgicale majore, in urma complicatiilor provocate de pancreatita şi a unei infectii abdominale, anunta atunci Clinica AKH. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here