Televiziunea de Turism a Romaniei – TRAVEL MIX emite de astazi si pe satelit, pe noua platforma DTH a operatorului telecom Orange

0
751

La scurt timp dupa ce Televiziunea Travel Mix a intrat in grila de programe a operatorului telecom RCS&RDS, vestile bune au continuat: de astazi televiziunea Travel Mix este prezenta si pe platforma ORANGE TV.

“Suntem incantati ca Orange Romania a decis sa distribuie in cadrul platformei DTH un canal tv romanesc profilat pe promovarea turismului autohton si internațional. De astazi suntem prezenti si pe satelitul Astra G1, pe  noua platforma DTH Orange TV si acest lucru este foarte important, deoarece putem promova Romania Turistica prin Travel Mix in toata Europa! in plus, iubitorii de turism, cei din mediul rural, operatorii de cablu mai mici, hotelurile si pensiuniile au acces la canalul de calatorii!  in prezent, telespectatorii au la dispozitie o noua sursa de inspiratie pentru vacanta lor și modalitați diverse de petrecere a timpului liber in spatii destinate exclusiv relaxarii, iar operatorii din turism iși pot prezenta serviciile turistice unui numar mai mare de potențiali clienti.”

Canalul de turism TRAVEL MIX este prezent pe piata din Romania din 2011, iar obiectivul sau este acela de a promova turismul romanesc cat mai bine, in toate formele lui: calatorie, afaceri, cultural, medical, religios, agroturism, ecoturism, etc. si de a oferi posibilitatea tuturor sa descopere noi destinatii turistice.

Televiziunea TRAVEL MIX poate fi receptionata si de abonatii RCS&RDS Digital National, UPC Digital National – canalul 309, Ines IPTV, AdNet Telecom, pe tableta, telefon mobil si pe internet, la adresa www.travelmix.ro/live .

in prezent Travel Mix reprezinta o sursa de informare tematica pentru toti telespectatorii, un canal de marketing cu vizibilitate nationala pentru operatorii din turism, si o resursa didactica in industria ospitalitatii.

Orange a intrat oficial pe piata furnizorilor de servicii TV DTH (prin satelit) din Romania, dupa lansarea din 10 iunie 2013 a platformei Orange TV. Prin intermediul acesteia sunt disponibile 100 de canale, dintre care 40 HD. Orange TV este disponibil pe televizor si computer, urmand sa fie lansat pe smartphone-uri si tablete in septembrie, anul curent.

Pe piata de televiziune prin satelit din Romania, mai activeaza companiile de telecomunicatii: RCS&RDS – Digi, Romtelecom – Dolce si UPC – Focus Sat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here