Teatrul National de Opereta "Ion Dacian" anunta inscrierile pentru Cursul de Teatru si Actorie "Creste prin Arta!"

0
635

Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” anunta inscrierile pentru o noua serie de cursanti in cadrul cursului de Teatru si Actorie „Creste prin Arta!”. Incepand cu 20 februarie 2012, asteptam inscrierile dumneavoastra, noua serie urmand sa inceapa pe data de 15 martie. Institutia isi continua astfel activitatea cultural-educationala, dezvoltand proiectul

„Creste prin Arta!” si investind cunostintele si energia pentru a-i introduce pe copii in lumea artei si a jocului creativ.

Cursul de Teatru si Actorie este coordonat de Oana Rusu, actrita a Teatrului National de Opereta „Ion Dacian” si urmareste sa dezvolte creativitatea si expresivitatea copiilor si increderea in sine a acestora. Oana Rusu ii asteapta pe cei mici pentru a le oferi notiunile elementare despre lumea spectacolului, ajutandu-i sa isi dezvolte abilitatile personale prin tehnici de actorie si interpretare, jocuri, improvizatii, exercitii de dictie si miscare scenica. Pe parcursul intalnirilor, copiii vor pregati impreuna o piesa de teatru pe care o vor prezenta in fata parintilor, la serbarea de final. Noua serie a cursului incepe pe 15 martie si are loc in intalniri saptamanale a cate o ora si jumatate, in fiecare joi, de la ora 18.00. Costul lunar este de 100 lei. Numar maxim de participanti: 15; Varsta minima: 7 ani.

Pentru mai multe detalii vizitati http://www.opereta.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here