Roxette va concerta pe Cluj Arena

0
665

Consiliul Judetean Cluj, prin societatea SC Cluj Arena SA, a incheiat astazi, 21.02.2012, contractul cu SC EMAGIC SRL Bucuresti, in vederea organizarii, in data de 19 iulie 2012, a concertului sustinut pe Cluj Arena de catre celebrul grup pop rock suedez Roxette.
“Asa cum am mai spus incercam sa continuam seria concertelor de succes gazduite de Cluj Arena.

Succesul deosebit al concertelor de inaugurare ne-au confirmat efectele deosebite generate de astfel de evenimente. Au avut de castigat nu doar spectatorii amatori de muzica, dar si proprietarii de hoteluri, restaurante, autoritati locale, practic intreaga comunitate. Este si pentru Cluj Arena un prilej de a constitui venituri”, considera presedintele Consiliului Judetean Cluj, d-nul Alin Tise.
Contractul a fost incheiat pentru evenimentul care va avea loc in data de 19 iulie 2012, valoarea chiriei care ii revine organizatorului fiind de 37.200 de Euro. Daca chiriasii vor folosi energia electrica de la stadionul Cluj Arena, acestia vor achita si valoarea energiei consumate. Pentru protejarea gazonului chiriasul are obligatia de a aplica un strat protector cu sistem “portafloor”, iar pentru protejarea suprafetei de tartan se va aplica un sistem de protectie cu placi de cauciuc “heavy duty”.
“Aceste sisteme de protectie sunt folosite pe stadioanele din vestul Europei. Trebuie sa securizam si sa protejam suprafata de joc, dar sa oferim si cele mai bune conditii pentru spectatori. Suntem in negocieri si pentru aducerea altor doua mari concerte la Cluj, pana la finele acestui an”, a declarat presedintele consiliului de administratie al  SC Cluj Arena SA, d-nul Radu Ratiu.
SC Emagic SRL este cea mai mare companie de organizat evenimente din Romania. Fondata in Olanda, societatea si-a inceput activitatea in Romania in anul 2003. Formata la inceputul anilor ’80, Roxette a devenit rapid una dintre cele mai iubite trupe pop, iar piese precum „The Look”, „Dressed for Success”, „Listen to Your Heart”, „Dangerous”, „It Must Have Been Love”, „Joyride2 sau 2Milk and Toast and Honey” au facut inconjurul lumii, fiind considerate astazi adevarate „evergreen”-uri. De-a lungul carierei trupa a obtinut mai multe discuri de aur si de platina, asigurand coloana sonor la mai multe filme.
Biroul de presa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here