Teatrul National de Opereta "Ion Dacian" este prima institutie teatrala certificata ISO 9001: 2008

0
810

Teatrul National de Operetă „Ion Dacian”, prima institutie teatrala din Romania detinatoare a certificatului ISO 9001:2008, a obtinut in luna martie a.c. prelungirea certificarii ISO 9001 pentru implementarea si mentinerea unui sistem de management al calitatii in realizarea si prezentarea de proiecte artistice in domeniul artelor spectacolului.

Prelungirea certificarii este acordată de SRAC (Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii) si IQnet si este valabila pentru o perioada de 3 ani, certificarea anterioara fiind obtinuta in luna martie 2010.

Implementat cu respectarea prevederilor ISO 9001:2008 si a certificatului international IQnet, sistemul de management al calitatii din cadrul Teatrului National de Opereta „Ion Dacian” confirma astfel asigurarea unui standard inalt al produsului cultural, institutia continuand monitorizarea si imbunatatirea activitatilor desfasurate.

Certificarile SRAC sunt recunoscute la nivel international ca urmare a parteneriatului cu IQNet (The International Certification Network), cea mai prestigioasa retea a organismelor de certificare din lume. Certificatul IQnet, emis alaturi de certificatul partenerului IQnet si cu aceeasi perioada de valabilitate, reprezinta dovada principala a recunoasterii internationale a certificatelor emise pentru sisteme de management.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here