Te ajutam sa-ti creezi o imagine pozitiva in fata clientilor. Afla cum!

0
1236

Fiecare business isi cladeste o imagine si stim cat de dificil este sa rezisti mereu cu succes in fata concurentei, uneori neloiale. Insa noi iti oferim solutia ca afacerea ta sa ajunga in centrul atentiei, in topul cautarilor Google.

.

.

Opiniile clientilor conteaza foarte mult in dezvoltarea imaginii unui brand. Un client va cauta intotdeauna sa afle ce parere au ceilalti despre serviciile pe care le oferi sau despre produsele pe care le comercializezi.

Un banal review negativ venit nu neaparat din partea unui client nemultumit, ci chiar din partea unei persoane rau-voitoare poate afecta dramatic imaginea unui brand. Potentialii clienti viitori se vor raporta la aceasta opinie si sunt sanse sa iti ocoleasca afacerea doar pentru ca altcineva a atins, in mod intentionat poate, un punct sensibil.

Review-urile negative strica, asadar, imaginea unui brand. Insa noi avem instrumentele de a reabilita aceasta reputatie deteriorata. Iti oferim un pachet SEO prin care vei reusi sa recapeti increderea clientilor in afacerea ta.

Ce iti propunem

Pe site-ul Acasa.ro iti gazduim un advertorial despre brandul tau. Este vorba despre un articol cu un continut pozitiv, care sa ridice perceptia consumatorilor despre produsele sau serviciile pe care le livrezi. Avem o echipa de editori de continut profesionisti, care pot crea astfel de texte menite sa evidentieze latura pozitiva a afacerii tale.

Stabilim impreuna care sunt cuvintele cheie dupa care ti-ai dori ca business-ul tau sa fie remarcat si cream continut adecvat asa incat, la o simpla cautare pe Google, numele site-ului sau al afacerii tale sa apara in top, pe prima pagina. Practic, acest articol pozitiv va fi primul identificat de clientii care cauta informatii despre brand. Mai mult, vom avea grija ca review-urile negative sa ajunga cat mai departe in cautarile Google legate de brandul tau. In felul acesta, vei avea siguranta ca acea opinie nesatisfacatoare devine greu vizibila.

Si nu ne oprim aici! Obtinem ancore pe site-uri de content care au o legatura directa cu articolul nou creat, gazduit pe Acasa.ro.

Pachetul SEO pe care ti-l oferim este o modalitate de promovare accesibila si foarte utila. Informatii detaliate despre acest serviciu, dar si o oferta personalizata poti obtine trimitand un email pe adresa [email protected] sau sunand la numarul 0726.415.809.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here