TBI Credit lansează o soluție digitală de creditare în rândul magazinelor online din platforma eCommerce ContentSpeed

0
949

București, 3octombrie 2018 – TBI Credit, parte a TBI Bank, și platforma eCommerce ContentSpeed au încheiat un parteneriat prin care cele peste 650 de magazine online din platformă vor putea beneficia de soluția digitală de creditare end-to-end oferită de TBI Credit pentru plata cumpărăturilor în rate.

 

Cu doar câteva click-uri, magazinele online care folosesc platformaContentSpeed vor putea integra soluția digitală de finanțare TBI Credit direct pe site-ul lor, într-un mod simplu și rapid, fără a avea nevoie de expertiză tehnică. Această soluție digitală de finanțare le oferă clienților lor posibilitatea să plătească în rate produsele achiziționate. Procesul de acordare online a împrumutului pentru valoarea coșului de cumpărături din magazinele din platforma ContentSpeed este extrem de facil și este disponibil 24/7. Clienții sunt identificați printr-un scurt apel video, iar toate documentele sunt semnate electronic, procesul necesitând cel mult 10 minute.

 

„Indiferent de unde cumpără online, consumatorii vor metode tot mai simple și accesibile de a face cumpărăturile, rapid și sigur, inclusiv cu plata în rate atunci când nu dispun de fonduri suficiente. De aceea, soluția de finanțare digitală din portofoliul TBI Credit este menită să ajute orice comerciant online, indiferent de domeniul de activitate sau de dimensiuni, să țină pasul cu schimbările din segmentul comerțului online din România și să-și crească potențialul de vânzări prin plata în rate. Colaborarea cu ContentSpeed va consolida oferta de produse în rândul magazinelor online și a consumatorilor”, a declarat Kostas Tovil, Senior Vice President e-Commerce, TBI Bank.

 

Platforma eCommerce ContentSpeed a sprijinit până în prezent peste 650 de companii B2C și B2B, printre care Sephora, Chicco, Diverta, Maxy Toys, ProfiHair Shop,Professional Farmaline sau Elbi Electric,să își dezvolte soluțiile de comerț online.

 

„Parteneriatul cu TBI Credit face parte din strategia ContentSpeed de a oferi posesorilor de magazine online o soluție completă. Platforma este preintegrată cu cei mai importanți furnizori de soluții de business din România. Misiunea noastră e să simplificăm procesul de deschidere a unui nou canal de vânzare în online și să punem la dispoziția antreprenorilor toate instrumentele necesare prin care orice business poate lua cu succes startul în domeniul comerțului online sau își poate dezvolta magazinul online deja existent. Soluția de finanțare 100% digitală a TBI Credit este ușor de accesat și de implementat, asa cum ar trebui să fie toate produsele și serviciile digitale, putând contribui la creșterea vânzărilor online a celor peste 650 de magazine online care au beneficiat până în prezent de serviciile ContentSpeed”, a declarat Radu Vîlceanu, CEO& Founder ContentSpeed.

 

 

 

Despre TBI Credit

Fondată în 2003, TBI Credit este parte a TBI Bank, care operează în România și Bulgaria sub umbrela 4finance, cel mai mare grup european de creditare online și pe mobil. Prin intermediul unei rețele de peste 5.000 de agenții, TBI deservește aproximativ 1,4 milioane de clienți, mizând pe consumatori și pe strategia de a deveni un creditor digital de ultimă generație.

 

Despre ContentSpeed

ContentSpeed este liderul pieței autohtone în soluții software de eCommerce personalizate. Din 2003, platforma de eCommerce a fost aleasă de peste 650 de startup-uri, dar și nume mari ca Sephora, Diverta, Chicco, MaxyToys, ProfiHair Shop, Professional Farmaline, Remedium Farm, Elbi Electric, Bere Băuturi București, Amigo Intercost și mulți alț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here