Consolidarea unei noi ere a productivității personale cu Windows 10 October 2018 update și noile experiențe Office 365

0
1467

Astăzi Microsoft aprezentat viziunea companieipentru o nouă eră a productivității personle, a lansat Surface Pro 6, Surface Laptop 2, Surface Studio 2 și Surface Headphonesși a anunțat disponibilitatea Windows 10 October 2018 update, precum și noile experiențe oferite de Office 365.

Pe măsură ce avansăm în misiunea companiei de a sprijini fiecare persoană și organizație de pe planetă să realizeze mai mult, neconcentrăm în mai mare măsură asupra susținerii oamenilor înmunca și viața lor personală. Furnizarea de instrumente care să facilitezeexperiențele importante din viața noastră este mai importantă ca oricând, având în vedere că mulți dintre noi avem un stil de viață digital care ne oferă mai multe oportunități, însănecesită și mai multtimp.

Fie că jonglați între carieră și familie, că sunteți pilonul principal al unei familii sau sunteți în proces de a vă dezvolta profesional sau personal, cea mai mare nevoie pe care o aveți este pur și simplu cea legată de timp și dedisponibilitatea instrumentelornecesare pentru a face ceea ce contează cel mai mult pentru dvs..

Stilul nostru de viață digital

Densitatea de inovații din ultimul deceniu a schimbat fundamental modul în care ne trăim viețile. Mai mult decât oricând,trecemcu ușurințăde la muncă la viața personală, tehnologia fiind în permanență cu noi. Această schimbare în stilul de viață se concentrează în jurul a trei dinamici principale:

  • Munca și viața personală se întrepătrund, ceea ce duce la un sentiment de „prezență continuă”. Tehnologia ne-a permis să îndeplinim constant, în orice clipă și oriunde ne-am afla, sarcini de lucru sau personale,iarmulți dintre noi nu reușesc să găsească echilibrul corect, în ciuda tuturor beneficiilorpe care aceasta ni le aduce.
  • Bătălia constantă care se dăpentru atenția noastră face dificilă concentrarea și abilitatea noastră de a fi productivi. Ne verificăm telefoanele dela 150 până la 1000 de ori pe zi, petrecând 3-6 ore zilnic în fața ecranelor. Unele dintre aplicațiile și serviciile pe care le folosim sunt concepute pentru a ne atrage atenția și pentru a ne exploata datele personale, ca la final să constatăm că mai mult neconsumă timp, în loc să ni-l economisească.
  • În cele din urmă, există o dorință tot mai mare de a găsi sensul și scopul în munca și viața noastră. Observăm că succesul se redefinește peste tot în jurul nostru. Mulți dintre noi ne percepem cariera mai puțin ca pe o scară și mai mult ca pe o rețea în care putem să ne dezvoltăm în urma unor noi experiențe și să ne urmăm pasiunile. Vedem astfel cum se dezvoltă așa numita ”gig economy”, numărul joburilor secundareși succesul companiilor care se străduiesc să contribuie la lumea din jurul lor.

Consolidarea unei noi ere a productivității personale

Credem că Microsoft poate ajuta în gestionarea acestui stil de viață digital prin furnizarea unei tehnologii care reușește cu preponderență să ajute utilizatorii în activitățile zilnice și nu să îi distragă. Concentrându-ne pe zona unde forța și pasiunea noastră sunt cele mai puternice,consolidămo nouă eră a productivității personalenu doar la locul de muncă, ci și în modul în care oamenii prezentului trăiesc, studiază și îșipetrec timpul liber. Dorim să redăm oamenilor mai mult timp personal, cu experiențe care să îi ajute în toate situațiileuzuale și pe toate dispozitivele. Această călătorie începe astăzi, cu anunțuri din patruarii.

  1. În lumea de astăzi, cu atât de multe dispozitive, ar trebui să puteți alege telefonul și laptopul dorite din cele mai bune game existente. Cu funcții precum Your Phone și Windows Timeline, putețitrece fără probleme de la un dispozitiv la altul și puteți crea o experiență unificată între dispozitivele iOS, Android și PC-ul dvs.. Indiferent unde vă aflați, ce dispozitiv folosiți sau unde se aflădatele dvs., ar trebui să puteți fi întotdeauna eficienți.

 

  1. Deoarece nimic nu este mai valoros decât timpul dvs., vă vom ajuta să vă organizați întreaga viață folosind putereaunică aOutlook-ului și a calendarului,pentru că știm ce înseamnătimpul petrecut la locul de muncă. De asemenea, integrăm aplicațiileTo-Docu Skype and Outlook.com, pentru a vă ajuta să vă gestionați timpul mai ușorca oricând.

 

  1. Grija securității datelor și a identității dvs. digitalepoate să ne fie transferată nouăca să puteți fi cu adevărat prezenți la cina cu familia, fără să vă fie distrasă atenția. Soluția noastră de securitateenterprise-class Intelligent Security Graph și cea de învățareautomatizatăgarantează siguranța identității, a datelor și a persoanelor care contează cel mai mult pentru dvs., cu funcții precumFamily Safetydin Microsoft Launcher.

 

  1. În cele din urmă, vă vom permite să dați frâu liber creativității, iar momentele cele mai bune sunt atunci când lucrăm și colaborăm cu alții. Într-o lume dominată de consum, vom folosi puterea inteligenței artificiale (AI), inovațiile din dispozitivele noastre, cum ar fi Surface Pen și Dial, și funcții Office 365 cum sunt Inking în PowerPointși Word,Animațiile 3D integrate, precum și instrumentele noastre de colaborare, pentru a da frâu liber creativității în moduri complet noi.

Aceste experiențe sunt posibile datorită noilor inovații din Office 365 și actualizăriiWindows 10 October 2018 Update, care este disponibilă astăzi.

Cu noile dispozitive Surface, Windows 10 și Office 365, începem călătoria noastră în această nouă eră a productivității personale. Recunoaștem oportunitatea incredibilă și responsabilitatea noastră în calitate de companie din domeniul tehnologiei, de a vă ajuta să extrageți cât mai multe beneficii din stilul dvs. de viață digital.

Anunțuri Windows 10 & Office 365:

AplicațiaYour Phone

Întreruperea unei iterații pe computerul dvs. pentru a răspunde la un SMS sau la o notificare de pe telefonvă poate întrerupe concentrarea și fluxul de lucru. Aplicația Your Phone oferă acces instant la SMS-urile și fotografiile de pe telefonul Android direct pe PC, permițându-vă să fiți eficient și să vă menținețiconcentrarea.

Windows Timelinepe telefon

Pe măsură ce trecem de la sarcinile de lucru la cele personale pe PC-urile și telefoanele noastre pe parcursul unei zile, este din ce în ce mai dificil să găsim pe dispozitive fișiere, documente sau pagini web. Funcția Windows Timeline este disponibilă pe PC-urile Windows 10 din luna aprilie, iar acum am adus-o șipe telefonul dvs. iPhone sau Android, permițându-vă accesați un istoricîn care săgăsiți fișierele și site-urile web pe care le-ați utilizat recent pe aceste dispozitive.


Integrare Outlook/To-Do cu Outlook.com & Skype

Este simplu să redactați o listă lungă de sarcini, dar e mult mai dificil să găsiți timp pentru a finaliza fiecare sarcină. Cu aplicația To-Do integrată acum cu Outlook.com, puteți include cu ușurință o sarcină într-un slot liber din calendar și fixa un timp pentru a orealiza. Dacă primiți un e-mail care are o sarcină asociată, puteți săo includeți și pe aceasta în To-Do pentru a crea automat o nouă sarcină, obținândastfel un plus de organizare și continuitate.

În Skype, selectați mesajul și atingeți „Creați o sarcină” pentru a deschide panoul de activități. De aici, puteți adăuga, edita și șterge sarcini. Sarcinile vor fi salvate și disponibile în Skype sau în aplicația To-Do.

 

Family Safetypentru Microsoft Launcher

Cu aplicația Microsoft Launcher instalată pe dispozitivele Android ale membrilor familiei și cu o setare de conturi de familie Microsoft, părinții pot fi la curent cu locația copiilor lor. În plus, părinții pot accesa activitatea copiilor în aplicații pe dispozitivul lor Android; astfel, aceștia pot vedea numele aplicațiilor accesate și timpul petrecut pe fiecare aplicație. Cu Xbox One sau cu un PC Windows 10 instalat în portalul de familie, puteți să vizualizați pe aceste dispozitive, prin intermediul Microsoft Launcher,activitățile lor.

Inking în PowerPoint

Am introdus AI înMicrosoft Office[1]din două motive: pentru a ușura sarcinile de zi cu ziși pentru a face conținutul dvs. mai atractiv. Datorită actualizărilor de astăzi, puteți crea și da viață unor idei mai ușor, utilizând doar stiloul digital și dispozitivul cu funcție de atingere:

  • O listă scrisăcu creionul digital se va transforma într-un text perfect formatat.
  • Dacă desenațio diagramă sau o schemă, puteți desena atât cuvinte, cât și forme,iar PowerPoint le va transforma în text și în forme trasate rapid dintr-o singură mișcare.
  • Sau puteți lăsa motorul nostru inteligent de design să lucreze pentru dvs.. Pur și simplu începeți cu o filăalbă, proiectați slide-ul cu creionul digital, iarDesigner va folosi AI pentru a vă recomanda slide-uri dintre care să alegeți.

 

Inking înWord

Cu o nouafuncție inteligentă dinInk Editor puteți să adăugați un cuvânt, să despărțiți cuvinte sau să adăugați rânduri noi în document, fără să atingeți tastatura. Acum puteți edita un document Word de la început până la sfârșit folosind stiloul dvs. digital și dispozitivul cu funcție de atingere.

Animații3D integrate

În aplicațiile PowerPoint și Word, mișcările animate dinamic sunt acum integrate în obiecte 3D, facilitând utilizarea 3D și cea a animației pentru a vă aduce proiectele la viață.

Pentru mai multe informații despre modul în care realizăm produse remarcabile, vă rugăm să citiți blogul luiPanos Panay, Chief Product Officer.

[1]Vândutseparat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here