Targurile Rommedica si Romenvirotec aduc la Romexpo tehnologii de ultima ora in domeniul sanatatii si al protectiei mediului

0
676

Incepand astazi 22 aprilie si pana sambata 25 aprilie 2015, Romexpo organizeaza doua evenimente adresate profesionistilor din domeniul medical si specialistilor interesati de protectia mediului.

Rommedica – Targul international de medicina si farmacie va oferi vizitatorilor acces la cele mai recente tehnologii si aparaturi destinate facilitarii si imbunatatirii actului medical, in timp ce Romenvirotec – Expozitia internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului aduce in atentia publicului proiecte, produse si servicii dezvoltate in ultimii ani de companiile care activeaza in domeniul protectiei mediului.

„Data fiind importanta domeniului sanatatii pentru intreaga societate, ma bucura faptul ca putem organiza o noua editie Rommedica, targ care a castigat interesul specialistilor pe parcursul evolutiei sale. De asemenea, prin organizarea unei noi editii a Romenvirotec ne manifestam sprijinul pentru initiativele si proiectele care promoveaza protectia mediului in Romania si care contribuie la crearea unui mediu eco-friendly in tara noastra. Astfel, am convingerea ca aceste doua evenimente expozitionale vor facilita comunicarea si schimbul de informatii intre specialisti”, a declarat Catalin Trifu, Director General Romexpo SA.

La cea de-a 25-a editie, Rommedica va deschide dialogul intre diferite discipline medicale, va oferi informatii asupra interventiilor si aparaturii de ultima generatie, contribuind in acelasi timp la alinierea serviciilor medicale la standardele europene si mondiale. Editia de anul acesta are un grad de internationalizare de 45%, fiind prezente in Pavilionul C1 din centrul Expozitional Romexpo companii expozante din Austria, Belgia, Bulgaria, China, Egipt, Estonia, Germania, Polonia, Singapore, Slovacia, Spania, Turcia, Ungaria si Romania. De interes vor fi si evenimentele conexe organizate, dintre care amintesc conferintele acreditate cu puncte de educatie medicala continua (EMC), cursurile de prim ajutor si lansarile de carte medicala.

Ca si in anii precedenti, expozitia Romenvirotec se va desfasura sub patronajul Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor. De asemenea, Primaria Municipiului Bucuresti si Directia de Mediu sunt prezente pentru al cincilea an consecutiv la Romenvirotec pentru a face cunoscute cele mai noi programe si proiecte din domeniul protectiei mediului.

„ROMENVIROTEC a ajuns, iata, la cea de-a 22 editie, reunind, an de an, din ce in ce mai multi experti din domeniu, interesati de cele mai noi tehnologii, echipamente si servicii. Participarea acestora, dar si cea a publicului, din ce in ce mai numeros, demonstreaza ca societatea romanească a inceput si constientizeze importanta protectiei mediului, indispensabila pentru o dezvoltare durabila a României”, a declarat Doamna Ministru Gratiela Leocadia Gavrilescu, Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor.

Produsele si serviciile expuse in Pavilionul C2 acopera sectoarele tematice ale expozitiei, incluzand: deseuri biodegradabile ce pot fi valorificate prin obtinerea de biogaz, statii de tratare si epurare a apelor, modalitati de reconstructie ecologica a terenurilor infestate, preluare si transport al deseurilor periculoase. De asemenea, vor fi expuse si produse necesare in mentinerea curata a spatiilor publice: pe langa pubele si containere, vizitatorii vor putea vedea maturatori electrice cu nivel zero pentru CO2 si alte emisii, precum si aspiratoare urbane autopropulsate cu transmisie electrica. Ca o noutate, la aceasta editie va fi prezent inventatorul roman Virgiliu Brateanu, cu inventia: Tehnologie de realizare a captatoarelor solare plane tip ECO din materiale plastice din familia polimerilor. Nu vor lipsi nici anul acesta prezentarile sustinute de firmele expozante, conferintele de specialitate organizate de asociatiile din domeniu sau actiunile ecologice in care sunt invitati sa se implice toti cei prezenti.

Pentru mai multe detalii despre evenimente, accesati: www.romenvirotec.ro si www.rommedica.ro.

Programul de vizitare:
22 – 24.04.2015 intre orele 10:00-18:00
25.04.2015 intre orele 10:00-16:00
Locatie: Pavilioanele C1 si C2
Pretul unui bilet de acces: 10 lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here