Târgul Național Imobiliar TNI-Noutăți, oferte și recorduri imobiliare!

0
1054

Noutăți, oferte și recorduri imobiliare!

Eveniment special pentru persoanele aflate în căutarea de locuințe, pasionații de real estate și investitori!

Târgul Național Imobiliar TNI

28-30 octombrie 2022, Palatul Parlamentului

 

Pentru că toamna se numără ofertele imobiliare, ediția Târgului Național Imobiliar TNI începe VINERI, 28 OCTOMBRIE, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. Expoziția are loc până duminică, 30 OCTOMBRIE și reunește 120 de companii expozante ce au pregătit peste 25.000 de oferte de locuințe noi, dar și vechi : garsoniere, apartamente, vile, case de vacanță din București, ILFOV, Sebeș, Constanța, Năvodari și Mamaia, Valea Prahovei, Dubai și Cipru. În plus, pentru prima dată la un târg imobiliar în România, vor fi prezente oferte de proprietăți inclusiv din Franța! TNI-ul este un eveniment pentru clienții finali, pentru dezvoltatori, pentru agenții imobiliari care pot stabili contacte și parteneriate, pentru investitori și pentru cei care caută colaborări în construcții și nu numai, pentru cei care caută surse de finanțare: credite imobiliare și ipotecare, pentru asociații, organizații de profil și pentru toată mass-media! TNI-ul este un eveniment complet pentru toată piața imobiliară și financiară!

 

„Persoanele aflate în căutarea de locuințe, pasionații de real estate, dar și cei care sunt interesați de achiziții imobiliare cu scop investițional sunt invitați să viziteze ediția Târgului Național Imobiliar TNI ce are loc în perioada 28-30 octombrie, la Palatul Parlamentului. Vizitatorii TNI au acces în cadrul expoziției la proprietăți pe toate gusturile, bugetele și nevoile: apartamente premium în centrul capitalei, proprietăți de tip boutique, imobile exclusive în nordul capitalei, vile în zone liniștite aproape de București, apartamente low-budget,               penthouse-uri, construcții pe structură metalică, construcții pe structură de lemn, cunoscute ca și timberframe, tiny houses, case de vacanță la munte sau la mare și oportunități de investiții în Dubai, Cipru și Franța !         Prețurile ofertelor imobiliare prezentate în cadrul TNI pornesc de la 29.400 euro TVA inclus pentru o garsonieră și ajung până la 6 milioane de euro pentru o proprietate de lux în străinătate.

Intrarea la târgul imobiliar se realizează GRATUIT în baza QR codului generat de aplicația de mobil TNI, ce oferă utilizatorilor acces gratuit la cele mai recente știri & noutăți din piața imobiliară și în plus facilitează schimbul datelor de contact dintre vizitatori și expozanți.declară Cristina BERCEA- PR Manager Târgul Național Imobiliar.

 

Brandul TNI este internațional și se bucură de încrederea și sprijinul celor mai importante organizații imobiliare din lume: NAR – National Association of REALTORS® și CEPI-European Association of Real Estate Professions în calitate de Parteneri Internaționali. Prin aceste colaborări ne dorim promovarea oportunităților de investiții în afara țării și ridicarea standardelor pieței imobiliare din România la nivel internațional.

 

Cea de-a 33-a ediție a TNI reunește ansambluri rezidențiale în exclusivitate, lansări de proiecte imobiliare, oferte de închirieri de imobile în capitală, soluții de finanțare, dar și proprietăți în străinătate ce pot fi cumpărate cu cryptomonede! Pentru detalii despre ediția TNI din 28-30 octombrie vă invităm să descărcați aplicația de mobil TNI disponibilă gratuit pentru Android și IOS.

Mai multe informatii : www.targulnationalimobiliar.ro

 

Parteneri Internaționali: National Association of REALTORS® (NAR), Emax Real Estate, European Association of Real Estate Professions (CEPI)

Parteneri: Axxis Nova Resort & Spa, EnVogue Residence, Exigent Unique Properties, Imobiliare.ro

Eveniment realizat cu sprijinul: Imopedia.ro

Powered by: Storia

Parteneri Media: Titirez.ro; Misiunea Casa; Real Estate Magazin; Casa și grădina; Agerpres; Mediafax; Bursa Construcțiilor; Telegrama.ro; Practic-Idei pentru casă, grădina și apartament; Arena Construcțiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser;

Business Point; Ziare.com; Wizmo.ro; Business 24; ȘtirileImobiliare.ro; Caseșigrădini.ro; Rezidențial.net; Anunțul.ro; TopEstate.ro; etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here