Forumul de Afaceri România-Croația

0
1418

Avem plăcerea de a vă invita joi, 20 octombrie 2022, începând cu ora 10:30 (înregistrarea de la ora 10:15), la Forumul de Afaceri România-Croația, eveniment ce va avea loc în Aula Carol I a Palatului CCIB (Str. Ion Ghica nr. 4, etaj 2).

Evenimentul este organizat de Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București, alături de Lifestyle Check IN din Split, cu ocazia aniversării a 30 de ani de relații diplomatice între cele două state.

În sesiunea oficială a Forumului vor susține intervenții Iuliu Stocklosa, președintele Camerei bucureștene și E.S. Maria Kapitanovic, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Republicii Croate în România.

La eveniment participă oficialități, autorități publice, oameni de afaceri și operatori economici din diverse domenii de activitate, interesați în dezvoltarea unor investiții sau parteneriate de business în economia românească, precum și oameni de afaceri români care doresc să dezvolte proiecte în Croația.

 

În speranţa ca veţi da curs invitaţiei noastre, vă mulţumim anticipat şi vă rugăm să confirmaţi participarea la adresa de email [email protected] sau la tel. 0730 990 764, d-na Cristina Şerbănescu.

 

Biroul de Presă al CCIB

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here