Targul Imobiliar PROJECT EXPO va trimite la munte si la mare

0
725

Pentru cei care isi doresc o locuinta de vacanta pe litoral sau la munte, dar care sa fie totusi departe de agitatia creata de turistii de week-end, doi dintre cei mai noi parteneri ai Targului Imobiliar PROJECT EXPO vin cu oferte speciale la urmatoarea editie a evenimentului. La 10km Nord de Mamaia se intind ultimii 20km de plaja care mai pot fi exploatati la Marea Neagra.

 Beneficiind de plaje cu latimi de aproximativ 300 metri, semisalbatice, aflate la limita Rezervatiei Biosferei Deltei Dunarii si  avand cea mai curata apa de pe tot litoralul romanesc, zona a devenit un important punct de atractie turistica pe harta Romaniei. Numarul turistilor ce cauta linistea unei plaje salbatice combinata cu privelistea lacurilor de la sudul Deltei Dunarii creste exponential de la an la an. Mai mult decat atat, iubitorii de salbaticie din toata Europa, afland de aceasta zona mirifica, isi petrec sejururile si vin cu rulotele in incercarea de a gusta natura in toata splendoarea ei. La aproximativ 7-800m de aceste plaje, incepe zona construibila.
Conform autoritatilor si urbanisticii zonale, se tinteste catre o noua localitate cu strazi largi si curti mari, pline de verdeata, cu case cochete de vacanta, a caror limita de inaltime este de maximum 2 etaje si care sa nu ocupe mai mult de 30% din lotul respectiv. Aceasta noua zona rezidentiala beneficiaza de o superba perspectiva a marii datorata reliefului care formeaza un amfiteatru in jurul golfului.

Aici s-a nascut un nou concept,  “PLAJA CORBU RESIDENCE” – un cartier de case de vacanta care numara peste 400 de loturi de teren a cate 500 mp. Pentru finalizarea acestui proiect, investitorii au dezvoltat un plan etapizat. In acest moment mai sunt libere aproximativ 20% din parcele, restul fiind deja vandute gratie unui sistem vanzare in rate direct de la dezvoltator, fara dovezi de venit din partea cumparatorului, fara dobanda si fara comision. Un alt avantaj il constituie rata care variaza intre 50 si 200 euro / luna, in functie de valoarea lotului achizitionat si posibilitatea extinderii creditarii pana la 60 de luni. In functie de asezarea loturilor, preturile acestora variaza intre 6000 si 8500 euro/lot de 500mp.

Cadastrul si Intabularea se fac direct pe numele cumparatorului odata cu semnarea actelor si plata avansului de 500 euro. Restul sumei se imparte in

maxim 60 rate egale platibile numai prin transfer bancar. In paralel cu aceasta etapa a vanzarii terenurilor, dezvoltatorul se ocupa de amenajarea si pietruirea aleilor private de acces (cu latime cuprinsa intre 6 si 12m). Etapa a doua este constituita din distributia utilitatilor si ingradirea parcelelor achizitionate.
In etapa finala, cumparatorii sunt asistati in obtinerea autorizatiilor de constructie, in functie de proiectul fiecaruia, cu respectarea stricta a normelor zonale de urbanism. Daca acestia doresc, vor fi asistati si la constructia locuintei.

La munte puteti alege in schimb case deja construite. Ansamblul rezidential  STUPINII NOI este unul dintre putinele din Romania de o dimensiune atat de mare care este realizat din finantare privata. Locuintele se intind pe o suprafata totala de teren de 60.000 mp, cu posibilitatea de extindere pe inca 15.000-30.000 mp. Cartierul este amplasat la o distanta de 6 km de centrul orasului Brasov in directia Tg-Mures, in cartierul Stupini.
Proiectul cuprinde 51 de loturi de case a cate 750 mp si o zona pentru construirea unui complex multifunctional care va include spatii comerciale, sala de fitness si un original teren de tenis pe acoperis. Casele proiectate sunt de 3 tipuri, diferenta intre ele facandu-se in functie de suprafata desfasurata, cea mai mica avand 150 mp, cea medie 210 mp, cea mare 300 mp. Ca si impartire interioara, la fiecare tip de casa regasiti la parter incaperile destinate activitatilor de zi, iar la etaj sunt dormitoarele, baile si debaralele. Pastrand traditia romaneasca, aceste case sunt construite din caramida tip blocuri ceramic, izolate pe exterior cu polistiren de 5 cm grosime. Planseele peste parter sunt din beton, iar invelitoarea acoperisului este din tigla, garantata cel putin 30 de ani. Toate materialele pentru finisajele interioare au fost importate din tarile Uniunii Europene, in special din Italia. Fiecare casa are un sistem de incalzire propriu, cazanele alese fiind din clasa A. De asemenea, a fost gandit un sistem de alarma pentru fiecare casa in parte. Investitorii vin in intampinarea clientilor, amenajand o expozitie cu materialele de finisare, astfel fiecare dintre viitorii proprietari isi poate alege aceste produse in functie de gustul propriu. Accesul la ansamblul rezidential se realizeaza din soseaua nationala pe un drum privat. Infrastructura este elementul cu o importanta la fel de mare ca si construirea de

case, totul fiind amenajat de la zero. Din punctul de vedere al investitorilor, realizarea retelelor de utilitati, precum si construirea drumurilor de acces reprezinta o prioritate, construirea acestora realizandu-se in paralel cu ridicarea caselor, eliminand astfel orice disconfort care s-ar putea crea prin nerealizarea lor.
Fiecare cumparator care a facut un studiu al pietei imobiliare brasovene si care apreciaza sa locuiasca intr-o zona curata, sigura si cu intreg confortul asigurat, va fi incantat sa fie proprietarul unei astfel de locuinte, de la Bressan, in complexul rezidential Stupinii Noi, din Brasov. „Am muncit cu greu la elaborarea, dezvoltarea si ridicarea acestui cartier. Acum este gata. Am pus pe harta o noua asezare si un nou ansamblu rezidential: STUPINII NOI. „
Fiecare dintre aceste proprietati poate fi achizitionata la preturi speciale pe perioada celor trei zile in care se desfasoara Targul Imobiliar PROJECT EXPO, Downtown Special Edition.  Pentru prima oara, evenimentul se muta intr-o noua locatie, aflata la cativa pasi de kilometru Zero al Capitalei, respectiv Sala Palatului, unde va asteptam in perioada 5-7 noiembrie.

Targul Imobiliar PROJECT EXPO  este organizat in parteneriat de catre companiile Project Events si Zero Points Consulting. Project Events este o companie specializata in organizarea de evenimente, ce s-a evidentiat prin sirul de evenimente desfasurate sub emblema CARIEREdeSUCCES, dar si prin conferinte business sau prin punerea in scena a unor spectacole si concerte la care au fost invitati artisti de renume, cum ar fi Michael Flatley, Demis Roussos sau Sandra. Zero Point Consulting este o companie imobiliara cu sediul central in Bucuresti, ce ofera servicii complete de brokeraj imobiliar si de relocare personal.

Pentru detalii suplimentare

Adina Patilea
PR Coordinator Targul Imobiliar PROJECT EXPO
Tel: +40 731 789 943
[email protected]
www.projectexpo.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here