Targul Imobiliar Project Expo – 11-13 noiembrie, la Palatul Copiilor

0
724

Echipa Project Expo va invitam sa inchidem impreuna anul cu ultimul eveniment imobiliar din 2011, respectiv Targul Imobiliar Project Expo, care va avea loc in perioada 11-13 noiembrie, la Palatul Copiilor. Asa cum v-ati obisnuit va astept cu nenumarate surprise si oferte speciale.

Nu o sa va spun care este cea mai ieftina proprietate, dar o sa va invit sa vedeti apartamentele tip duplex realizate de catre compania Euro Mansarde care costa 39.900 de euro. Vorbim despre apartamente amplasate pe doua niveluri, cu o suprafata de construita de 51,48 metri patrati. Nu in ultimul rand, clientii care fac o rezervare pe perioada targului primesc cadou din partea constructorului, mobilierul de bucatarie.

Bineinteles, toti expozantii au oferte si reduceri speciale in perioada de desfasurare a targului Imobiliar Project Expo, aceasta fiind una dintre conditiile de inscriere la eveniment. De exemplu, Omnix Residence din Voluntari ofera un pret special de 850 euro/metru patrat, TVA inclus, si mai mult de atat, locul de parcare este gratuit, la fel si finisajele.
Cu o oferta de nerefuzat vine si Militari Residence, unde o garsoniera de 34 de metri patrati costa pe perioada Targului Imobiliar PROJECT EXPO, doar 29.000 euro, un apartament cu doua camere, cu o suprafata de 51 metri patrati are un pret de 44.200 euro, iar apartamentele cu trei camere, de 67 de metri patrati, au un cost de 57.400 euro.
Doua blocuri abia se ridica nu departe de aceasta zona, iar in cadrul Targului Imobiliar PROJECT EXPO veti avea ocazia sa negociati direct cu dezvoltatorul care promite ca va face discounturi semnificative in functie de varianta de finantare. Bloc Castranova are 38 de apartamente cu preturi cuprinse intre 42.000 euro si 85.000 euro. Imobil Lunca Cernei este la doi pasi de Mall Plaza Romania si este compus din 56 de garsoniere si apartamente cu doua camere al caror cost este cuprins intre 45.000 si 72.000 euro.
Vitan Residence II, aflat si el inca in constructie, ofera cumparatorilor care fac rezervari in cadrul Targului Imobiliar PROJECT EXPO, bucatarii complet mobilate.
Si pentru apartamentele din complexul Avalon Residence, situat in Tunari, dezvoltatorii vin cu o oferta speciala, in conditiile in care din cele 12 apartamente la care acum se lucreaza la finisaje, mai sunt disponibile doar 3.
Sud Invest se axeaza, asa cum rezulta si din numele companiei, pe zona de sud a Bucurestiului. Un apartament cu doua camere si o suprafata construita de de 56 metri patrati, situat intr-un bloc nou din Soseaua Berceni, costa la standul lor 40.000 de euro, asta in conditiile in care locul de parcare este inclus in acest pret.  Imediat dupa granita Capitalei, in comuna Popesti-Leordeni, oricine poate achizitiona un apartament cu o suprafata de 97 metri patrati utili, respectiv  trei camere, situat intr-o vila, cu loc de parcare inclus si gradina, la un pret de 65.000 euro.

Avangarde Rezidential nu se dezminte nici la aceasta editie a targului imobiliar si vine cu oferte nu doar intr-un singur ansamblu, ci in trei: Avangarde, Avangarde Home si Avangarde Grande Village. Dar, pentru cei care prefera sa locuiasca intr-o locuinta ecologica, si Centauri vine cu o solutie la indemana. Complexul situat in apropiere de studiourile Buftea ofera vile insiruite care sunt construite din lemn masiv tratat impotriva daunatorilor specifici acestui material, dar si optimizate pentru a reduce riscul la diferite tipuri de dezastre (cutremure, incendii, inundatii etc.). Datorita structurii usoare si a greutatii reduse a materialelor utilizate, riscurile in cazul unui cutremur sunt mult mai mici. Pretul porneste de la 79.000 euro pentru o locuinta la alb si 89.000 euro pentru o casa la cheie.
In data de 23 august 2011 a fost lansat proiectul Red House 3 amplasat pe strada Prelungirea Ghencea nr. 37 in zona Prelungirea Ghencea, format din P+5E cu un numar de 58 de apartamente de doua camere, trei , patru camere , garsoniere. Preturile pornesc de la 30.000 de euro, si difera in functie de suprafata si etajul la care se afla apartamentul. In Prelungirea Ghencea Domnesti, la 1km de soseaua de centura si 5 kilometri de Plaza Romania se afla un ansamblu de imobile in care confortul este la el acasa, si unde preturile sunt cuprinse intre 48.000 si 75.000 euro.

Si pentru ca la ultimele editii ale evenimentului am remarcat un interes crescut pentru vile, Vikarma propune vizitatorilor o vila P+1+M,in Cernica-Branesti, cu suprafata construita 570 mp, teren 1000 mp. Pentru pretul de 300.000 euro proprietarul accepta inclusiv variante alternative de plata. O alta vila cu adevarat de lux oferita de aceeasi companie si care costa 625.ooo euro are o suprafata de 334 mp, dar si un teren de 640mp+130mp. Nu in ultimul rand, cladirea este complet mobilata si utilata, iar finisajele se inscriu fara nicio indoiala in categoria de lux, in conditiile in care marmura este doar unul dintre materialele folosite. Grand Imobiliar are deasemenea, zeci de oferte de vile, dar si apartamente noi sau vechi, precum si  terenuri, astfel incat este imposibil sa nu gasiti cel putin o proprietate care sa corespunda nevoilor dumneavoastra.

Va astept si cu un studiu de piata facut in urma preferintelor exprimate de catre vizitatorii care ne-au calcat pragul la primele patru editii din acest an. Veti afla unde se situeaza raportul calitate/pret in decizia de achizitie, si cat la suta dintre romani prefera variantele alternative de finantare, precum si care este suprafata ideala a unei locuinte din punctual de vedere al unorpotentiali cumparatori. Deocamdata va dau doar doua cifre: aproximativ 7% dintre cumparatori au bani lichizi in vederea cumpararii unei proprietati, iar in ceea ce priveste tipul constructiei, 67% dintre cumparatorii de apartamente noi prefera sa aleaga locuinte in care se mai pot face modificari, mai mari sau mai mici, de la alegerea finisajelor, pana la recompartimentari.

Targul Imobiliar PROJECT EXPO a fost cel care a deschis acest an imobiliar si va fi cel care il va si inchide. Ce a insemnat acest an pentru unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente de acest tip?! “A fost un an in care am aratat ca cei mai bun inving intotdeauna. Suntem singurul targ imobiliar care a ramas si va ramane la acelasi numar de editii de la un an alt la altul. Avem parteneri fideli care inteleg cat de importanta este participarea la un astfel de eveniment si care inteleg in primul beneficiile atat din punctul de vedere al imaginii, cat si din punctul de vedere al vanzarilor, pe care le aduce participarea la PROJECT EXPO”, spune Sorin Sararu, managing partner Project Events, compania care organizeaza Targul Imobiliar PROJECT EXPO.
O dovada a evolutiei acestui eveniment este cresterea numarului de expozanti, varietatea acestora, fara a iesi insa din specificul evenimentului, dar si cresterea numarului de vizitatori. Printre cei care vor expune la Palatul Copiilor in perioada 11-13 noiembrie se afla atat agentii imobiliare, cat si dezvoltatori, dar si firme de constructii si brokeri financiari specializati in finantari imobiliare.
In ceea ce priveste numarul de vizitatori, acesta depaseste cateva mii la fiecare editie. De exemplu, pragul Salii Palatului, la ultimul eveniment de acest tip, a fost trecut de peste 7.000 de vizitatori. Iar numarul estimat pentru Targul Imobiliar PROJECT EXPO este de aproximativ 8.000 de vizitatori.

Perioada de desfasurare: 11-13 noiembrie
Locul desfasurarii: Palatul Copiilor
Program: vineri: 11,00 – 19,00; sambata: 10,00 – 18,00; duminica: 10,00-17,00
INTRARE LIBERA
Targul Imobiliar PROJECT EXPO  este organizat in parteneriat de catre companiile Project Events si Zero Point Consulting.

Adina Patilea
PR Coordinator Targul Imobiliar PROJECT EXPO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here